Πρόσφατα, εκατοντάδες κάτοικοι της Γουαδαλαχάρα στο Μεξικό έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ένα μυστηριώδες αντικείμενο που θύμιζε ιπτάμενο δίσκο να αιωρείται πάνω από την πόλη τους μέρα μεσημέρι.

*Διαβάστε ακόμα: Ναυάγιο Titan: Το υποβρύχιο είχε παρουσιάσει τεχνικά προβλήματα λίγες ημέρες πριν από το μοιραίο ταξίδι του

Τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, οι θεάσεις UFO από κόσμο παρατηρούνται κατά τις βραδινές ώρες, αλλά αυτή τη φορά, και συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή, το εν λόγω αντικείμενο εμφανίστηκε κάτω από τα σύννεφα, πυροδοτώντας ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον του κόσμου αναφορικά με τη ζωή στο διάστημα.

Ένα βίντεο που τράβηξε ο Eduardo Chàvez, ιδιοκτήτης καταστήματος ελαστικών και ζαντών, έγινε αμέσως viral στο TikTok, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια.

Στο βίντεο, ο Chàvez αστειεύεται ότι το ιπτάμενο αντικείμενο ήρθε από το μαγαζί του. «Έρχεται για ζάντες και ελαστικά... Στην υπηρεσία σας. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι σας αρέσει», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε ότι αρχικά εντυπωσιάστηκε από το μοναδικό θέαμα, αλλά στη συνέχεια το είδε ως φυσιολογικό και αποφάσισε να το καταγράψει.


Η συζήτηση που άνοιξε γύρω από την ύπαρξη εξωγήινης ζωής

Αν και αρκετοί το σχολίασαν με χιούμορ, πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το θεώρησαν απόδειξη εξωγήινης ζωήςαναπτύσσοντας ο καθένας τη δική του θεωρία.

Κάποιοι σχολιαστές πρόσεξαν ένα δεύτερο γρήγορο αντικείμενο που περνάει πίσω από το πρώτο ΑΤΙΑ, υποστηρίζοντας ότι αυτό ενισχύει την ύπαρξη των εξωγήινων.

Άλλοι υποστήριξαν ότι τέτοιες εμφανίσεις σηματοδοτούν σημαντικές αλλαγές για την ανθρωπότητα, ακόμα και μια πιθανή εξέλιξη του είδους.

Παρά τη δημοσιότητα που πήρε το βίντεο, ο Chàvez δήλωσε ότι, ενώ οι ακόλουθοί του στο TikTok αυξήθηκαν, αυτό δεν επηρέασε τη δουλειά του, καθώς δεν παρείχε τοποθεσία ή εμφάνιση στο βίντεο. Χρήστες του TikTok σχολίασαν αστειευόμενοι ότι το ΑΤΙΑ έκανε «ασυναγώνιστη διαφήμιση» στο κατάστημα.

Το περιστατικό αναζωπύρωσε τη συζήτηση γύρω από την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και το αν αυτά τα φαινόμενα μπορεί να αποτελούν ενδείξεις για την ύπαρξη άλλων πολιτισμών.