Υπό τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να ενωθούν η πριγκίπισσα Θεοδώρα της Ελλάδας και της Δανίας με τον Matthew Kumar το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, με την θρησκευτική τελετή να πραγματοποιείται στη Μητρόπολη Αθηνών, στον καθεδρικό ναό όπου παντρεύτηκαν και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Β' και η Άννα-Μαρία

Μάλιστα, θα τηρήσουν το ίδιο πρωτόκολλο όπως και θα χρησιμοποιήσουν για το μυστήριο τα ίδια βασιλικά στέφανα Cartier του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας Σημειώνεται ότι το μυστήριο θα τελέσει ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος.

Το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να παραθέσει ένα προ γαμήλιο δείπνο για φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο στην Αθήνα μία ημέρα από τη γαμήλια τελετή. 

Η δεξίωση της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Matthew Kumar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο ξενοδοχείο One & Only Aesthesis στην παραλία της Γλυφάδας όπου θα είναι σε κλειστό κύκλο του ζευγαριού.

Πριγκίπισσα Θεοδώρα - Matthew Kumar: Πήραν την ευχή του Αρχιεπισκόπου

Το ζευγάρι επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, συνοδευόμενο από την τέως βασίλισσα Άννα-Μαρία.

Οι μελλόνυμφοι θέλησαν να πάρουν την ευχή και την ευλογία του Αρχιεπισκόπου για το επόμενο «ταξίδι» της ζωής του.