Ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας κάνει μια νέα αρχή, γυρίζοντας σελίδα κυρίως στην προσωπική του ζωή. Εδώ και ένα μήνα, λοιπόν, βρίσκεται σε σχέση με την εντυπωσιακή Θεοδώρα Παπαδοπούλου, η οποία είναι μεσίτρια και δραστηριοποιείται στα νότια προάστια.

Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε στα γενέθλια του Απόστολου Λύτρα, τα οποία γιόρτασε παρέα με φίλους, αλλά και με τη νέα του σύντροφο. Σε μια φωτογραφία, ο γνωστός ποινικολόγος εμφανίζεται να αγκαλιάζει τη Θεοδώρα Παπαδοπούλου σε δείπνο με μεγάλη παρέα.

Όπως ήταν φυσικό, μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, όλοι έψαχναν να μάθουν ποια είναι η γοητευτική ξανθιά στο πλευρό του γνωστού ποινικολόγου κι αν βρίσκονται σε σχέση. Η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος παραδέχτηκε τη σχέση τους, λέγοντας: «Πραγματικά, η ζωή συνεχίζεται. Όταν κάποιος άνθρωπος υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο παράπτωμα, όπως εγώ, νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε τι οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και για το θύμα και για το θύτη!».

Και η γοητευτική μεσίτρια, όμως, από τη μεριά της δεν αρνήθηκε τη σχέση τους, λέγοντας: «Με τον Αποστόλη γνωριζόμαστε εδώ και δεκαέξι ολόκληρα χρόνια. Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε. Είμαστε εδώ και ένα μήνα σε σχέση, κάτι που μας κάνει ευτυχισμένους και τους δύο».

Φίλοι από παλιά

Ο Απόστολος Λύτρας και η Θεοδώρα Παπαδοπούλου γνωρίστηκαν πριν από δεκαέξι χρόνια, όταν η μεσίτρια επισκέφθηκε το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου. Η εντυπωσιακή ξανθιά αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο της και σκεφτόταν πολύ σοβαρά να πάρει διαζύγιο. Το ζευγάρι τελικά έδωσε μια ευκαιρία στο γάμο του κι έτσι το διαζύγιο δεν προχώρησε. Αυτή ήταν όμως και η πρώτη γνωριμία του Απόστολου Λύτρα μαζί της.

Έπειτα από κάποια χρόνια, η μεσίτρια επανήλθε στο δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα για μια υπόθεση που αφορούσε ιατρικό λάθος κατά τη διάρκεια μιας αισθητικής επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί. Αυτή τη φορά η Θεοδώρα συνοδευόταν από το σύζυγό της. Ακολούθησε μια κοινωνική ή ακόμη και φιλική σχέση του γνωστού ποινικολόγου με το ζευγάρι.

Τελικά, η μεσίτρια χώρισε από το σύζυγό της και, όπως είπε και η ίδια, στάθηκε στο πλευρό του γνωστού ποινικολόγου στην περιπέτεια που περνούσε όλο αυτό το διάστημα. Η συγκεκριμένη κίνησή της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του Απόστολου Λύτρα ήταν η αφορμή που, όπως φαίνεται, τους έφερε κοντά, κι έτσι τον τελευταίο μήνα η σχέση τους έγινε ερωτική.

Στο μεταξύ, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου Σοφία Πολυζωγοπούλου έχει αποχωρήσει από τη νομική εταιρεία και λειτουργεί αυτόνομα, κάνοντας μια νέα επαγγελματική αρχή.

Όσο για τη Θεοδώρα Παπαδοπούλου, μέσω ενός βίντεο στο YouTube με τον τίτλο «γεννημένη να δουλεύω ως μεσίτρια», συστήνει τον εαυτό της στο χώρο του real estate και μιλά με ιδιαίτερη αγάπη για το επάγγελμά της. Όπως αναφέρει, όνειρό της ήταν να ανοίξει το δικό της γραφείο, στα πρότυπα κτηματομεσιτικού γραφείου του εξωτερικού.

*Δημοσιεύθηκε στην Ontime