Στη Μύκονο παραμένει η (ωραία) Κλέλια Ανδριολάτου. Και για business και για pleasure.

Η ηθοποιός βρίσκεται στο κυκλαδίτικο «πριγκιπάτο», καθώς συνεχίζει τα γυρίσματα για διεθνή παραγωγή στην οποία παίρνει μέρος. Ο φακός της «Απογευματινής» την εντόπισε στην Ψαρρού, με μπικίνι, να κουβαλάει σαμπανιέρα και ποτήρια. Ο λόγος; Τι άλλο… Υποδύεται τη sexy σερβιτόρα στην ταινία που πραγματεύεται την ξέφρενη ζωή μιας πλούσιας οικογένειας από το νησί. Πώς λέμε γάμος αλά ελληνικά; Γλέντι αλά… Μύκονος εδώ. Ή κάπως έτσι.

*Διαβάστε ακόμα: Κλέλια Ανδριολάτου: Απόλαυσε τη θάλασσα με αποκαλυπτικό μαγιό


Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν περί τις 24 Οκτωβρίου, ενώ έχουν προηγηθεί οντισιόν για κομπάρσους, κυρίως για μοντέλα. Στο καστ της αμερικανοελληνικής παραγωγής έχει ενταχθεί και η Μαρία Καβογιάννη, όπως και η Ιταλοαμερικανίδα Τζούλια Φοξ, που έγινε ευρύτερα γνωστή από την ταινία του Netflix «Uncut Gems». Επίσης, για τη (βραχύβια) σχέση της με τον διάσημο ράπερ Κάνιε Γουέστ. Η Φοξ, που υπήρξε και σχεδιάστρια μόδας -όχι… περιωπής πάντως- αλλά και κουνελάκι του «Playboy», κατά την παραμονή της στο νησί ζήτησε και σωματοφύλακα (λες και οι παπαράτσι θα την αναγνώριζαν αυτομάτως και θα έτρεχαν σούμπιτο πάνω της).

Όσο για την Κλέλια, άδραξε την ευκαιρία και, πέρα από το καλλίγραμμο κορμί της, μας προσέφερε και fun λήψεις από τα 28α γενέθλιά της. Τα γιόρτασε κάνοντας πάρτι με φίλους και συγγενείς που είχαν τη δυνατότητα να ξεφύγουν από τον κλοιό των υποχρεώσεών τους σε Αθήνα και συμπρωτεύουσα (η πλειονότητα) και να το γιορτάσουν μαζί της, αναφωνώντας «καλημέρα Ασπρονήσι». Ανάμεσά τους, η σχεδιάστρια μόδας -ναι, περιωπής η συγκεκριμένη- Βάσια Κωσταρά. Όσο για το πού καταλύει η Ανδριολάτου; Φυσικά σε πεντάστερο ξενοδοχείο, όπου έλαβε χώρα και το πάρτι της. Χρόνια πολλά!