Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για δύο αναγνωρίσιμα πρόσωπα ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν σε κινηματογραφικά στούντιο, σε λαμπερές απονομές ή στην ίδια κινηματογραφική αίθουσα. Πρόσφατο παράδειγμα, ο τσακωμός της Σάλμα Χάγιεκ με τη Νικόλ Κίντμαν.

Όταν οι σταρ δεν μπορούν (ή δεν θέλουν) να κρύψουν τη δυσαρέσκειά τους, τα βίντεο, τα κινητά και -κατ’ επέκταση- τα social παίρνουν φωτιά. Έστω, με μικρή χρονοκαθυστέρηση, ενημερωθήκαμε για την ατυχή συνύπαρξη των δύο σταρ που έλαβε χώρα πρόσφατα, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Η 57χρονη οσκαρική Αυστραλή («Ώρες») ηθοποιός φαίνεται να σπρώχνει εκνευρισμένη την 58χρονη Μεξικανή και σύζυγο του μεγιστάνα Φρανσουά Ανρί Πινό, λίγο προτού ξεκινήσει το σόου του οίκου Balenciaga. Πόζαραν και μαζί στο κόκκινο χαλί, έχοντας δίπλα τους την Κέιτι Πέρι. Μέχρι τη στιγμή που οι οδηγίες της Χάγιεκ προς την Κίντμαν για το πού να κάτσει εκνεύρισαν την τελευταία.

Ένας από τους φωτογράφους είπε μάλιστα πως η θεόρατη Νικόλ είπε στη μικροσκοπική πρωταγωνίστρια της ταινίας «Φρίντα»: «Μη με αγγίζεις».

Δείτε το βίντεο

@gala.fr #salmahayek #nicolekidman #katyperry #balenciaga #tiktokfashion #pfw ♬ Way down We Go - KALEO
Ορισμένοι χαρακτήρισαν «αγενή» την Κίντμαν και άλλοι την δικαιολόγησαν. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ήταν και η πρώτη δημόσια έξοδός της μετά τον θάνατο της μητέρας της…



Άλλες ιστορίες… καλοσύνης

Σαφώς υπήρξαν και παλαιότερα «αμήχανες» στιγμές, με πρωταγωνίστριες όπως η Χάλεϊ Μπέρι και η Σελένα Γκόμεζ: Η ηθοποιός είχε ζητήσει από τους οπαδούς της να είναι «πιο ευγενικοί» στο διαδίκτυο. Η πρώην σταρ του Disney Channel ήταν ιδιαίτερα ενεργή στο TikTok, σχολιάζοντας τα βίντεο που κατηγορούσαν τη σύζυγο του Τζάστιν Μπίμπερ (ο οποίος ήταν πρώην σύντροφός της) για εκφοβιστική συμπεριφορά.

Και πριν από λίγο καιρό, η Ναόμι Κάμπελ κατηγόρησε την Άννα Γουίντουρ: Αν και το σούπερ μοντέλο και η διευθύντρια της «Vogue» γνωρίζονται εδώ και δεκαετίες, όταν η Γουίντουρ την ειρωνεύτηκε για την αργοπορία της σε εκδήλωση, εκείνη τής απάντησε: «Είναι τόσο σημαντικό που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Δεν ήταν δική μου επιλογή να με παρουσιάζει η συγκεκριμένη κυρία». Ιστορίες… καλοσύνης.