Με καταγωγή από το Περιστέρι, έχει ήδη διαγράψει εκατοντάδες στραφταλιζέ χιλιόμετρα στο catwalk. Τώρα λοιπόν, που η 21χρονη, ψηλόλιγνη, μελαχρινή καλλονή με τα γαλαζοπράσινα μάτια και τα σμιλεμένα χείλη, Ανθή Φακιδάρη, στέφθηκε «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, «πετάει».

Μέχρι πρότινος «σκίαζε» τη φίρμα το σκάνδαλο για σεξουαλική παρενόχληση στις υπαλλήλους της, το οποίο βγήκε στο φως το 2020. Πέρα από τους τόνους μελάνης που χύθηκαν περιγράφοντας γλαφυρά «τα σκοτάδια και τη “βρομιά” πίσω από τη λάμψη του μόντελινγκ», η πολυσυζητημένη ιστορία έγινε αφορμή για τη δημιουργία του τριμερούς ντοκιμαντέρ «Η άνοδος και η πτώση της Victoria’s Secret». Όμως τώρα επανέκαμψε. Κι επανέφερε τη στρατιά από τα γνωστά και τα νέα «αγγελάκια» της στην πασαρέλα.

Όσο για τη Ανθή, έχοντας περπατήσει την τελευταία πενταετία στις Εβδομάδες Μόδας των διεθνών της μητροπόλεων, Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο, Νέα Υόρκη (για λογαριασμό κορυφαίων οίκων, μεταξύ των οποίων Cartier, Louis Vuitton, Ralph Lauren, Chanel, Giorgio Armani, Givenchy, Giambatista Valli, Υohji Yamamoto), χθες έλαβε κι επίσημα το «χρίσμα» της διασημότερης φίρμας εσωρούχων στον κόσμο.

Διατηρώντας φιλία και με το άλλο διεθνές μας κορίτσι του μόντελινγκ, την Κερκυραία Μαρουσώ Τζανετή, η Ανθή εντυπωσιάζει - και εδώ αξίζει να προσθέσουμε ότι μιλάμε για την πρώτη Ελληνίδα που εντάσσεται στο τιμ με τα famous «αγγελάκια» της μπράντας.

Αξίζει όμως μια αναφορά και στη Σερ: Η σταρ επιστρατεύτηκε για να ντύσει μουσικά την επίδειξη, που πραγματοποιήθηκε χθες. Επίσης, αξίζει αναφορά και στην Αντριάνα Λίμα, που πρόσφατα είδαμε στο κάλεσμα/dinner των Μαίρης Κατράντζου και Bvlgari -μαζί με τη Ναταλία Βοντιάνοβα- σε παρισινό μουσείο. Ενθουσιασμένη για το ντεφιλέ, δήλωσε πριν από την έναρξη: «Γυρίζω σπίτι». Και οι άντρες θεατές επανήλθαν (για ευνόητους λόγους, για να τη «σκανάρουν» φυσικά) στις πρώτες σειρές της επίδειξης.