Ένα ζευγάρι αποφάσισε να αγοράσει ένα βικτωριανό σπίτι και να το ανακαινίσει, ωστόσο, σοκαρίστηκε από μια απρόσμενη ανακάλυψη που έκανε.

Όταν η Emma Harrison και ο Rhys Stainer αγόρασαν ένα παλιό ακίνητο στο Malvern Hills στην αγγλική εξοχή πέρυσι, έμειναν έκπληκτοι με ένα «ανατριχιαστικό» χαρακτηριστικό που ανακάλυψαν κάτω από μια τρύπα στο πάτωμα της κουζίνας.

Τι ανακάλυψαν στο βικτωριανό τους σπίτι

Αφού τρύπησαν γύρω από τις άκρες της τρύπας, συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε ένα πηγάδι βάθους 6 μέτρων στη μέση του δαπέδου της κουζίνας.

Σε ένα βίντεο του TikTok που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές, η Emma είπε στους ακόλουθούς της: «Πέρυσι ο σύντροφός μου και εγώ αγοράσαμε αυτό το παλιό βικτωριανό σπίτι και είχε αυτό το περίεργο μικρό χαρακτηριστικό κάτω από το πάτωμα της κουζίνας».

@victoriahouseinthehills Replying to @Karma Replying to @Karma Overdue well update! 💧 #renovation #renouk #amazingfinds #historical #discovery #weirdfinds #periodproperty #renovationproject #renovatingourhome ♬ original sound - Victoria House

«Αποδείχθηκε ότι αυτή η μικρή τρύπα στο πάτωμα μετατράπηκε σε αυτό… Είναι πραγματικά υπέροχο, αλλά είναι επίσης πραγματικά ανατριχιαστικό».

Στη συνέχεια έβγαλε βίντεο το εντυπωσιακό πηγάδι, το οποίο πιστεύουν ότι χρονολογείται τουλάχιστον από τη δεκαετία του 1880 αφού κοίταξε ιστορικούς χάρτες.

Τώρα σχεδιάζουν να βάλουν μια γυάλινη κορυφή πάνω από το πηγάδι για να το κάνουν να ξεχωρίζει στο δωμάτιο.

Σε ένα άλλο βίντεο, η Emma, ​​η οποία είναι σχεδιάστρια, πρόσθεσε: «Ναι, υπάρχει ένα πηγάδι 6 μέτρων στη μέση του δαπέδου της κουζίνας μας και ναι, είναι ίσως το πράγμα για το οποίο όλοι ενδιαφέρονται περισσότερο.

«Πέρυσι αγοράσαμε αυτό το μεγάλο όμορφο βικτωριανό σπίτι που χρειάζεται πολύ φροντίδα. Σιγά σιγά επαναφέρουμε αυτό το μέρος στη ζωή και είναι γεμάτο ιδιόρρυθμες εκπλήξεις», τόνισε στη συνέχεια.

viral-tik-pigadi


Τα σχόλια στα social media για το πηγάδι του σπιτιού

Απαντώντας στις ερωτήσεις των χρηστών των social media, επιβεβαίωσε ότι δεν έρχεται μυρωδιά από το πηγάδι, δεν υπάρχει μούχλα και ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Δεν πείστηκαν όλοι, ωστόσο, με τους θεατές να σχολιάζουν ότι έμοιαζε σαν κάτι βγαλμένο από «ταινία τρόμου». «Έχω δει το The Ring. Κλείστε το», «Δεν νομίζετε ότι υπάρχει λόγος που το έχουν μπαζώσει με περίπου 50 στρώσεις;», ήταν μερικά από τα σχόλια.

«Ωραίο χαρακτηριστικό, αλλά θέλετε πραγματικά να κοιτάτε την άβυσσο όταν όλα τα φώτα είναι σβηστά;», έγραψε ένας άλλος.

«Το γυαλί είναι ωραίο και όλα, αλλά τι θα λέγατε για μια καταπακτή για τους επισκέπτες που παρατείνουν την υποδοχή τους;», έγραψαν.

«Μόλις άνοιξες μια πύλη για φαντάσματα, κοριτσάκι. 'Έτσι ξεκινούν οι ταινίες τρόμου βασισμένες σε αληθινά γεγονότα», είπε ένας άλλος.

«100% πιθανότητα το σπίτι σας να είναι στοιχειωμένο», πρόσθεσε άλλος ένας χρήστης.

Το μοναδικό σπίτι διαθέτει επίσης ένα παλιό κελάρι, το οποίο σχεδιάζουν να μετατρέψουν σε ένα μπαρ σε στιλ speakeasy τον επόμενο χρόνο.

Το ζευγάρι, που μένει εκεί με τα δύο ροτβάιλερ του, βρίσκεται στη διαδικασία ανακαίνισης της μεγάλης επέκτασης της αγροικίας του κτιρίου.

viktorian-house-viral