Μία πρώτη νίκη πέτυχε η υπουργός Τουρισµού, Όλγα Κεφαλογιάννη, στο πλαίσιο της δικαστικής διαµάχης που έχει ανοίξει µε τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα, για το ζήτηµα της επιµέλειας των δίδυµων παιδιών τους.

Με την προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε, η κυρία Κεφαλογιάννη πέτυχε να παραµείνει µαζί µε τα δύο ανήλικα παιδιά της στην άλλοτε συζυγική κατοικία στο Ψυχικό και να έχει την αποκλειστική επιµέλεια των τρίχρονων παιδιών τους, όσον αφορά τον τόπο διαµονής τους.

Αντίθετα, ο γνωστός συνθέτης υποχρεούται να αποχωρήσει από την άλλοτε οικογενειακή εστία του Ψυχικού, όπου διέµενε το άλλοτε ευτυχισµένο ζευγάρι, εντός τριών ηµερών, όπως δηλαδή ζητούσε η εν διαστάσει σύζυγός του.

*Διαβάστε ακόμα: Διαζύγιο Κεφαλογιάννη - Μάτσα: Η τσιγκουνιά του συνθέτη για τη διατροφή των παιδιών και οι διαρροές που έχουν στόχο την υπουργό


Όλγα Κεφαλογιάννη: Η προσωρινή διαταγή που τη δικαιώνει για την επιµέλεια των παιδιών

Το δικαστήριο, µε την προσωρινή διαταγή που εξέδωσε, ανέθεσε µέχρι τη συζήτηση των αιτήσεων ασφαλιστικών µέτρων των δύο πλευρών στο Μονοµελές Πρωτοδικείο Αθηνών, η οποία ορίστηκε για τον προσεχή Φεβρουάριο, την άσκηση της επιµέλειας των ανήλικων παιδιών των διαδίκων σε αµφότερους τους γονείς, πέρα από το δικαίωµα καθορισµού του τόπου κατοικίας τους, το οποίο ανατέθηκε στην Όλγα Κεφαλογιάννη, µε την οποία και θα διαµένουν τα δίδυµα.

Ο κ. Μάτσας, σύµφωνα µε την προσωρινή διαταγή, κατάφερε να εξασφαλίσει τακτική επικοινωνία µε τα παιδιά του, τρεις φορές την εβδοµάδα και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο του µήνα. Επίσης, το δικαστήριο όρισε να έχει προσωπική επικοινωνία µε τα παιδιά του σε συγκεκριµένες ηµέρες των εορτών και των καλοκαιρινών διακοπών, ενώ για τα διαστήµατα που δεν θα είναι µαζί τους θα µπορεί να συνοµιλεί µε εκείνα είτε τηλεφωνικά είτε διαδικτυακά για µισή ώρα κάθε ηµέρα, σε χρόνο που θα συναποφασίζει µε την εν διαστάσει σύζυγό του. Το ίδιο ισχύει και για την κυρία Κεφαλογιάννη.

Μετά την έκδοση της προσωρινής διαταγής ο γνωστός συνθέτης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι «το δικαστήριο απέρριψε το αίτηµα της Όλγας Κεφαλογιάννη για αποκλειστική επιµέλεια των τέκνων τους και ανέθεσε σε αµφότερους τους γονείς τη συνεπιµέλειά τους».

Φωτ.: ndpphoto