Συνταγή για τυροψωμάκια με φέτα και γιαούρτι
Εύκολη συνταγή
Τα τυρόψωμα είναι ιδανικά ως βάση για ένα υπέροχο πρωινό

Αυτά τα τυρόψωμα θα τα λατρέψετε καθώς φτιάχνονται πολύ γρήγορα και μπορείτε να τα απολαύσετε όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Εκτός από ένα ιδανικό σνακ εκτός σπιτιού, μπορείτε να τα καταναλώσετε και ως κανονικό ψωμί στο μεσημεριανό σας γεύμα. Ωστόσο είναι πολύ ωραία και ως βάση για ένα υπέροχο πρωϊνό.
Υλικά για τυροψωμάκια με φέτα και γιαούρτι
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
- 1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
- 2 αυγά
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
- 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 250 γρ. φέτα θρυμματισμένη
Συνταγή για τυροψωμάκια με φέτα και γιαούρτι
- Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά.
- Προσθέτετε το γιαούρτι, το αλάτι, τη φέτα, το λάδι και το αλεύρι. Ανακατεύετε καλά.
- Πλάθετε τα ψωμάκια σε μπαλάκια και τα απλώνετε με απόσταση στο ταψί, στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180° C για 20’.