“Το γεγονός ότι επί έναν ολόκληρο μήνα η Διοίκηση του νοσοκομείου Ζακύνθου αποτυγχάνει να επιλύσει ένα τόσο απλό πρόβλημα αποδεικνύει ότι δεν διαθέτει ούτε την κοινή λογική αλλά ούτε και τα υποτιθέμενα «διαχειριστικά προτερήματα»των managers του ιδιωτικού τομέα, όπως αρέσκεται να βαυκαλίζεται το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη”.

Αυτό ισχυρίζεται, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου και όλοι θα αναρωτιέστε ποιο είναι το απλό πρόβλημα. Το εξηγεί ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ:

Η Διοίκηση του εν θέματι νοσοκομείου με την αμέριστη αβελτηρία τόσο της Διοίκησης της 6ης Υ.ΠΕ όσο και της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας αδυνατεί να αντικαταστήσει μια χαλασμένη λυχνία προκειμένου ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου να τεθεί πάλι στη διάθεση των ανθρώπων της Ζακύνθου”…

Μία “χαλασμένη λυχνία” δεν είναι απλό θέμα, όπως θα έπρεπε να γνωρίζει πριν από όλους η αξιωματική αντιπολίτευση (λέμε τώρα). Θα μπορούσαν να ρωτήσουν είτε τον Ανδρέα Ξανθό είτε τον Παύλο Πολάκη τι σημαίνει μία λυχνία αξονικού τομογράφου, καθώς και εάν αυτό το ανταλλακτικό βρίσκεται διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή στην Ελλάδα.

Εμείς γνωρίζουμε ότι το ανταλλακτικό αυτό εισάγεται κατά περίπτωση στη χώρα μας, βρίσκεται σε έλλειψη και καμία περίεργη συνωμοσία κατά του νοσοκομείου Ζακύνθου τελεί εν εξελίξει...