Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό στις 27 Μαρτίου φέρνει ένα βαθύτερο, πιο συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, με την έμφαση να μετατοπίζεται στην εσωτερική μεταμόρφωση, τις έντονες συναισθηματικές εμπειρίες και τις διαδικασίες βαθιάς αυτογνωσίας. Ο Σκορπιός, ένα νερού ζώδιο, κυβερνά τη μεταμόρφωση, τα μυστικά, τον βαθύ ψυχολογικό εντοπισμό και τις κρυφές επιθυμίες. Ας δούμε πώς αυτή η διέλευση επηρεάζει κάθε ζώδιο:

Κριός

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε προτρέπει να ασχοληθείς με τις βαθύτερες σου επιθυμίες και τις κρυφές σου ανησυχίες. Μπορεί να είναι μια περίοδος έντονης συναισθηματικής και ψυχολογικής ανάλυσης.

Tαύρος

Για εσένα, αυτή η διέλευση επικεντρώνεται στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Μπορεί να αναδείξει έντονα συναισθήματα και να σε κάνει πιο ευαίσθητο/η στις ανάγκες των άλλων.

Δίδυμοι

Η εστίαση βρίσκεται στην καθημερινότητα και την υγεία. Είναι καιρός για αυτοφροντίδα και για να απομακρύνεις τοξικές συνήθειες ή συμπεριφορές που υπονομεύουν την ευεξία σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει την προσοχή στην αυτοέκφρασηκαι τη δημιουργικότητα. Είναι μια περίοδος που μπορεί να αισθάνεσαι πιο συναισθηματικά φορτισμένος/η και παθιασμένος/η με τα ενδιαφέροντά σου.

Λέων

Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο. Είναι μια καλή στιγμή να επιδιώξεις βαθύτερες συνδέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να επουλώσεις παλιές πληγές.

Παρθένος

Η επικοινωνία και οι μικρές καθημερινές δραστηριότητες αποκτούν βάθος. Είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής και αυθεντικός/ή στις συνομιλίες σου.

Ζυγός

Η διέλευση αυτή εστιάζει στα οικονομικά σου και την αυτοεκτίμηση. Μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να αναδιαρθρώσεις τις υλικές σου πηγές ή να αντιμετωπίσεις θέματα που επηρεάζουν την αυτοαξία σου.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, βιώνεις μια έντονη συναισθηματική περίοδο που σε καλεί να στραφείς προς το εσωτερικό σου. Είναι μια ευκαιρία για βαθιά αυτογνωσία και μεταμόρφωση. Αξιοποίησε αυτή την ενέργεια για να ανακαλύψεις και να εκφράσεις τις πιο κρυφές σου επιθυμίες.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Σκορπιό φωτίζει τον τομέα της ψυχολογίας, της μυστικότητας και των αποκρυφών. Ίσως αισθανθείς την ανάγκη να εξερευνήσεις βαθύτερα μέρη του εαυτού σου ή να ασχοληθείς με θέματα που σου έχουν προκαλέσει περιέργεια.

Αιγόκερως

Αυτή η διέλευση επηρεάζει τις φιλίες και τις κοινωνικές σου σχέσεις. Είναι καιρός να εντείνεις τις σχέσεις που έχουν πραγματική σημασία για εσένα και να αποκαλύψεις τις πιο αυθεντικές σου πλευρές σε αυτούς που εμπιστεύεσαι.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Σκορπιό εστιάζει στην καριέρα και τις δημόσιες εικόνες σου. Μπορεί να βιώσεις σημαντικές αλλαγές στην εργασιακή σου ζωή ή να αισθανθείς την ανάγκη για πιο ουσιαστική αναγνώριση.

Ιχθείς

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ασχοληθείς με ταξίδια, τη φιλοσοφία και την αναζήτηση νοήματος. Ίσως βρεις τον εαυτό σου να επιθυμεί να μάθεις νέα πράγματα ή να εξερευνήσεις θεματικές περιοχές που προκαλούν το ενδιαφέρον σου σε βαθύτερο επίπεδο.

Χρήστος Άρχ