Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει σταθερότητα, πρακτικότητα και μια έμφαση στις υλικές απολαύσεις. Αυτή η θέση της Σελήνης ενισχύει την ανάγκη για ασφάλεια και άνεση, ενώ προσφέρει μια ήρεμη και γήινη ενέργεια που είναι ιδανική για να εστιάσουμε στις βασικές μας ανάγκες. Ας δούμε πώς αυτή η ενέργεια επηρεάζει τα 12 ζώδια:

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Σήμερα, η εστίασή σας είναι στα οικονομικά. Η Σελήνη στον Ταύρο σας προτρέπει να δείτε τα οικονομικά σας με περισσότερη σοβαρότητα και να κάνετε πρακτικές κινήσεις για τη διαχείριση των πόρων σας. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να απολαύσετε μικρές πολυτέλειες.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, νιώθετε πιο γειωμένοι και ασφαλείς. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εστιάσετε στην αυτοφροντίδα και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Η ενέργειά σας είναι υψηλή, και οι άλλοι θα εκτιμήσουν την πρακτική σας προσέγγιση.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Η Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά να βρείτε ηρεμία και να επιβραδύνετε τον ρυθμό σας. Σκεφτείτε να αφιερώσετε χρόνο σε εσωτερική αναζήτηση ή διαλογισμό. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να σκεφτείτε μακροπρόθεσμες στρατηγικές και να επαναξιολογήσετε τις προτεραιότητές σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Η κοινωνική σας ζωή είναι στο επίκεντρο σήμερα. Η Σελήνη στον Ταύρο ενισχύει την ανάγκη για σταθερές και αξιόπιστες φιλίες. Αξιοποιήστε την ημέρα για να συνδεθείτε με φίλους και να συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Σήμερα, η καριέρα σας και οι επαγγελματικοί στόχοι βρίσκονται στο προσκήνιο. Η Σελήνη στον Ταύρο σας ενθαρρύνει να εργαστείτε με πρακτικότητα και σταθερότητα. Μπορείτε να πετύχετε σημαντική πρόοδο αν επικεντρωθείτε σε μακροπρόθεσμα σχέδια και να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η Σελήνη στον Ταύρο σας ενθαρρύνει να εστιάσετε στην εκπαίδευση και την αυτοβελτίωση. Ίσως νιώσετε την επιθυμία να ταξιδέψετε ή να σχεδιάσετε ένα μελλοντικό ταξίδι.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η Σελήνη στον Ταύρο σας καλεί να εστιάσετε στα οικονομικά που μοιράζεστε με άλλους, όπως κοινά περιουσιακά στοιχεία ή επενδύσεις. Είναι μια καλή μέρα για να επανεξετάσετε τον οικονομικό σας προγραμματισμό και να κάνετε σοβαρές, πρακτικές αποφάσεις.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Οι σχέσεις σας βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα. Η Σελήνη στον Ταύρο ενισχύει την ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια στις προσωπικές σας σχέσεις. Επικοινωνήστε ανοιχτά με τους αγαπημένους σας και αναζητήστε τρόπους να ενισχύσετε τη δέσμευση και την υποστήριξη.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Η καθημερινή σας ρουτίνα και η υγεία σας είναι σημαντικά σήμερα. Η Σελήνη στον Ταύρο σας ενθαρρύνει να δημιουργήσετε μια πιο σταθερή και υγιή ρουτίνα. Αφιερώστε χρόνο στην αυτοφροντίδα και τη φυσική σας ευεξία.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η δημιουργικότητα και η απόλαυση βρίσκονται στο προσκήνιο. Η Σελήνη στον Ταύρο σας προτρέπει να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση. Ίσως ανακαλύψετε νέες δημιουργικές ασχολίες.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια. Η Σελήνη στον Ταύρο ενισχύει την ανάγκη για σταθερότητα και άνεση στον προσωπικό σας χώρο. Σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι που θα δημιουργήσουν μια πιο αρμονική και γαλήνια ατμόσφαιρα.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Η επικοινωνία και η καθημερινή σας αλληλεπίδραση είναι σημαντικά σήμερα. Η Σελήνη στον Ταύρο σας ενθαρρύνει να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας με σαφήνεια και ειλικρίνεια. Είναι μια καλή μέρα για να συζητήσετε σημαντικά θέματα και να λύσετε παρεξηγήσεις.

https://christosarchos.gr