Η 2 Ιουλίου φέρνει σημαντικές αστρολογικές αλλαγές, με τον Ποσειδώνα να γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθύς και τον Ερμή στο Καρκίνο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, πριν περάσει στον Λέοντα το τέλος της ημέρας. Αυτές οι επιρροές επηρεάζουν τη διαίσθηση, την επικοινωνία και τις δημιουργικές μας ικανότητες.

Ας δούμε πώς αυτές οι ενέργειες επηρεάζουν τα 12 ζώδια:

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει στην επιφάνεια κρυφά συναισθήματα και παλιές ψευδαισθήσεις. Ο Ερμής στο Καρκίνο σας βοηθά να εκφράσετε τις εσωτερικές σας σκέψεις με ευαισθησία, ενώ η μετακίνησή του στον Λέοντα το βράδυ ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας στην επικοινωνία.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Ο ανάδρομος Ποσειδώνας επηρεάζει τις φιλίες και τις ομαδικές δραστηριότητες, φέρνοντας ανάγκη για αναθεώρηση και επαναξιολόγηση. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ενισχύει την ικανότητά σας να κατανοείτε τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων, ενώ η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα φέρνει εστίαση στην οικογένεια και το σπίτι.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στον τομέα της καριέρας σας μπορεί να φέρει κάποια σύγχυση ή αναθεωρήσεις. Ο Ερμής στο Καρκίνο βοηθά στη διαχείριση των οικονομικών, ενώ το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα ενισχύει την φαντασία σας σε οικονομικά σχέδια. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα φέρνει περισσότερη διαφάνεια στις επικοινωνίες σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στον τομέα των φιλοσοφικών σας πεποιθήσεων φέρνει αναθεώρηση ιδεών και αντιλήψεων. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ενισχύει την πνευματική σας διαύγεια, ενώ η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα σας βοηθά να εστιάσετε στην πρακτική εφαρμογή των ιδεών σας.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Ο ανάδρομος Ποσειδώνας επηρεάζει τα κοινά οικονομικά και τις οφειλές, φέρνοντας την ανάγκη για αναθεώρηση και διόρθωση. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα βοηθά στην κατανόηση των βαθύτερων συναισθηματικών σας αναγκών, ενώ η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα ενισχύει την αυτοέκφρασή σας και την επικοινωνία.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Ο ανάδρομος Ποσειδώνας στον τομέα των σχέσεων φέρνει αναθεώρηση και αναθεώρηση συναισθημάτων. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα βοηθά στην καλύτερη κατανόηση των αναγκών των άλλων, ενώ η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα φέρνει μια περίοδο αυτοανάλυσης και εσωτερικής κατανόησης.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα φέρνει επαναξιολόγηση των καθημερινών σας συνηθειών και της υγείας σας. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ενισχύει την διαισθητική σας κατανόηση στις εργασιακές σχέσεις, ενώ η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα φέρνει εστίαση στις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Ο ανάδρομος Ποσειδώνας στον τομέα της δημιουργικότητας και της διασκέδασης σας καλεί να επαναξιολογήσετε τα χόμπι και τις δημιουργικές σας εκφράσεις. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα φέρνει έμπνευση και φαντασία, ενώ η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα φέρνει εστίαση στην καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνοντας την ανάγκη για αναθεώρηση των οικογενειακών σχέσεων. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ενισχύει την κατανόηση και τη συμπόνια, ενώ η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα φέρνει εστίαση στις φιλοσοφικές και πνευματικές σας αναζητήσεις.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Ο ανάδρομος Ποσειδώνας επηρεάζει την επικοινωνία και τις αλληλεπιδράσεις σας, φέρνοντας την ανάγκη για προσοχή στη λεπτομέρεια και την αποφυγή παρεξηγήσεων. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα βοηθά στην δημιουργία αρμονικών σχέσεων με τους γύρω σας, ενώ η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα φέρνει εστίαση στα κοινά οικονομικά και τις οφειλές.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Ο ανάδρομος Ποσειδώνας επηρεάζει τα οικονομικά σας, φέρνοντας την ανάγκη για επαναξιολόγηση και αναθεώρηση των οικονομικών σας σχεδίων. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα βοηθά στην κατανόηση των συναισθηματικών σας αναγκών σχετικά με τα οικονομικά, ενώ η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα φέρνει εστίαση στις προσωπικές σας σχέσεις.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στο ζώδιό σας, έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε τον εαυτό σας και τα όνειρά σας. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ενισχύει την φαντασία και την δημιουργικότητά σας, ενώ η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα φέρνει εστίαση στην καθημερινή ρουτίνα και την υγεία σας.


https://christosarchos.gr