Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα στις σχέσεις που χρειάζονται θεραπεία και κατανόηση. Στις 7 Ιουλίου, η Σελήνη μπαίνει στον Λέοντα, ενισχύοντας τη διάθεση για δημιουργικότητα, διασκέδαση και αυτοέκφραση.

Ας δούμε πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια αυτό το Σαββατοκύριακο.

Κριός

Η τετράγωνη όψη της Αφροδίτης με τον Χείρωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλιά τραύματα στις σχέσεις σας. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα με κατανόηση και να προσπαθήσετε να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος. Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει δημιουργική ενέργεια και διάθεση για διασκέδαση. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να περάσετε ευχάριστα με τους αγαπημένους σας.

Ταύρος

Η τετράγωνη όψη της Αφροδίτης με τον Χείρωνα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα επικοινωνίας στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί με τους αγαπημένους σας για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την ανάγκη σας για οικογενειακή ζεστασιά και ασφάλεια. Αφιερώστε χρόνο στο σπίτι και με τους δικούς σας ανθρώπους.

Δίδυμοι

Η τετράγωνη όψη της Αφροδίτης με τον Χείρωνα φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση και να είστε ανοιχτοί σε συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση. Απολαύστε τη συντροφιά των φίλων σας και ανανεώστε τις κοινωνικές σας σχέσεις.

Καρκίνος

Η τετράγωνη όψη της Αφροδίτης με τον Χείρωνα φέρνει στην επιφάνεια συναισθηματικά ζητήματα και προσωπικές ανασφάλειες. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα με κατανόηση και να προσπαθήσετε να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την ανάγκη σας για αυτοέκφραση και δημιουργικότητα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

Λέων



Η τετράγωνη όψη της Αφροδίτης με τον Χείρωνα φέρνει στην επιφάνεια παλιά τραύματα που επηρεάζουν τις σχέσεις σας. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα με κατανόηση και να προσπαθήσετε να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος. Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας, φέρνοντας μια ανανεωμένη αίσθηση αυτοπεποίθησης και διάθεση για διασκέδαση. Απολαύστε την προσοχή των άλλων και αφήστε τη γοητεία σας να λάμψει.

Παρθένος

Η τετράγωνη όψη της Αφροδίτης με τον Χείρωνα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί με τους φίλους σας για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την ανάγκη σας για απομόνωση και εσωτερική ανασκόπηση. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και σκεφτείτε τις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

Ζυγός

Η τετράγωνη όψη της Αφροδίτης με τον Χείρωνα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με σύνεση και να είστε ανοιχτοί σε συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση. Απολαύστε τη συντροφιά των φίλων σας και ανανεώστε τις κοινωνικές σας σχέσεις.

Σκορπιός

Η τετράγωνη όψη της Αφροδίτης με τον Χείρωνα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα στην πνευματική σας ζωή και τις πεποιθήσεις σας. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και να αναζητήσετε τρόπους να θεραπεύσετε τις πνευματικές σας πληγές. Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και αναγνώριση. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Τοξότης


Η τετράγωνη όψη της Αφροδίτης με τον Χείρωνα φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση και να είστε ανοιχτοί σε συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες για μάθηση και πνευματική ανάπτυξη. Αναζητήστε νέες γνώσεις και εμπειρίες που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας.

Αιγόκερως

Η τετράγωνη όψη της Αφροδίτης με τον Χείρωνα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα στις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί με τους αγαπημένους σας για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα. Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες για εσωτερική ανασκόπηση και πνευματική ανανέωση. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και σκεφτείτε τις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

Υδροχόος

Η τετράγωνη όψη της Αφροδίτης με τον Χείρωνα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα στην καθημερινή σας ρουτίνα και την υγεία σας. Προσπαθήστε να φροντίσετε τον εαυτό σας και να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τις συνήθειές σας. Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές και συνεργασίες. Απολαύστε τη συντροφιά των φίλων σας και ανανεώστε τις κοινωνικές σας σχέσεις.

Ιχθύες

Η τετράγωνη όψη της Αφροδίτης με τον Χείρωνα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα στη δημιουργική σας έκφραση και τις ρομαντικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα. Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες για βελτίωση της καθημερινότητάς σας και της υγείας σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν και σας αναζωογονούν.


https://christosarchos.gr