Στις 9 Ιουλίου, η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο, φέρνοντας μια ενέργεια που μας ωθεί να οργανώσουμε τη ζωή μας και να δώσουμε προσοχή στις λεπτομέρειες.

Ταυτόχρονα, ο Ερμής από τον Λέοντα κάνει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό, δημιουργώντας ευκαιρίες για επικοινωνία και μάθηση που οδηγούν σε προσωπική ανάπτυξη και κατευθύνουν τη μοίρα μας.

Ας δούμε πώς αυτή η αστρολογική επιρροή θα επηρεάσει κάθε ζώδιο:

Κριός


Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο σας βοηθά να οργανώσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να επικεντρωθείτε στην υγεία σας. Ο Ερμής στον Λέοντα ευνοεί την επικοινωνία με τα παιδιά και τους ερωτικούς συντρόφους, φέρνοντας θετικά νέα και ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη.

Ταύρος

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε σε δημιουργικές δραστηριότητες και να απολαύσετε τον χρόνο με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η επικοινωνία σας βελτιώνεται, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στην Παρθένο σας ενθαρρύνει να τακτοποιήσετε το σπίτι σας και να οργανώσετε την καθημερινότητά σας. Ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες για νέα μάθηση και βελτιώνει την επικοινωνία με αδέλφια και γείτονες.

Καρκίνος

Η επικοινωνία και η μάθηση ευνοούνται σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να συζητήσετε σημαντικά θέματα. Οι οικονομικές σας υποθέσεις μπορούν να επωφεληθούν από τις λεπτομέρειες που θα ανακαλύψετε.

Λέων

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο σας βοηθά να επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας και να οργανώσετε τα οικονομικά σας πλάνα. Ο Ερμής στο ζώδιό σας φέρνει ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και νέες γνωριμίες που μπορούν να σας οδηγήσουν σε σημαντικές εξελίξεις.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και σας βοηθά να δείτε πιο καθαρά τις προσωπικές σας ανάγκες. Ο Ερμής από τον Λέοντα φέρνει εσωτερική καθοδήγηση και βοηθά στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον σας.

Ζυγός

Η ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την ψυχική σας υγεία και να απολαύσετε λίγο χρόνο για χαλάρωση. Ο Ερμής στον Λέοντα ευνοεί τις κοινωνικές επαφές και τις συνεργασίες, φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε φιλικές σχέσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ευκαιρίες για να οργανώσετε την επαγγελματική σας ζωή και να επικεντρωθείτε σε ομαδικές δραστηριότητες. Ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει θετικά νέα στον επαγγελματικό τομέα και ενισχύει την επικοινωνία με ανώτερους.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να επικεντρωθείτε στις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σας και να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας πλάνα. Ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες για διεθνείς συνεργασίες και διεύρυνση των γνώσεών σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στην Παρθένο σας βοηθά να εστιάσετε στις σπουδές και τα ταξίδια, φέρνοντας νέες ευκαιρίες για μάθηση. Ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας, ιδιαίτερα όσον αφορά κοινές οικονομικές υποθέσεις και επενδύσεις.

Υδροχόος

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο σας βοηθά να επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες των οικονομικών σας υποθέσεων και να οργανώσετε τα κοινά οικονομικά σας με άλλους. Ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες για βελτίωση των σχέσεων σας και θετικές εξελίξεις σε νομικά θέματα.

Ιχθύες

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας και να δείξετε ενδιαφέρον για τις ανάγκες των άλλων. Ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει θετικές εξελίξεις στην εργασία και την καθημερινή σας ρουτίνα, βοηθώντας σας να βρείτε νέες μεθόδους για να είστε πιο αποτελεσματικοί.

https://christosarchos.gr