Στις 12 Ιουλίου, η Αφροδίτη στον Λέοντα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα, φέρνοντας έντονες συναισθηματικές ενέργειες και προκλήσεις στις σχέσεις. Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα κάνει ενάμιση τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προκαλώντας σύγχυση στην επικοινωνία και την σκέψη.

Ας δούμε πώς αυτές οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν κάθε ζώδιο:

Κριός

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει ένταση στις σχέσεις σας, ειδικά στον τομέα του έρωτα και της διασκέδασης. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Το ενάμιση τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στις επικοινωνίες σας, οπότε προσπαθήστε να είστε σαφείς και προσεκτικοί στα λόγια σας.

Ταύρος

Η ημέρα φέρνει προκλήσεις στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια βαθιά συναισθήματα και εντάσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία και να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Το ενάμιση τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις στις συνομιλίες σας, οπότε να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας.

Δίδυμοι

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και προκλήσεις στις επικοινωνίες σας και τις σχέσεις με τα αδέλφια και τους γείτονες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και να μην αντιδράτε παρορμητικά. Το ενάμιση τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στις σκέψεις σας, οπότε προσπαθήστε να είστε σαφείς και οργανωμένοι.

Καρκίνος

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις στον οικονομικό τομέα και στις αξίες σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Το ενάμιση τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στις οικονομικές σας αποφάσεις, οπότε προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και μεθοδικοί.

Λέων

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει έντονες συναισθηματικές ενέργειες και προκλήσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Το ενάμιση τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στην επικοινωνία σας, οπότε να είστε σαφείς και προσεκτικοί στα λόγια σας.

Παρθένος


Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια βαθιά συναισθήματα και προκλήσεις στην ψυχική σας υγεία. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και να μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να σας κυριεύουν. Το ενάμιση τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στις σκέψεις σας, οπότε προσπαθήστε να είστε σαφείς και οργανωμένοι.

Ζυγός


Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και προκλήσεις στις φιλικές σας σχέσεις και στις ομαδικές δραστηριότητες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Το ενάμιση τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στις επικοινωνίες σας, οπότε να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας.

Σκορπιός

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα και στην κοινωνική σας εικόνα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Το ενάμιση τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, οπότε να είστε σαφείς και προσεκτικοί στα λόγια σας.

Τοξότης


Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και προκλήσεις στις φιλοδοξίες και τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Το ενάμιση τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στις σκέψεις και τις επικοινωνίες σας, οπότε να είστε σαφείς και οργανωμένοι.

Αιγόκερως

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και προκλήσεις στον οικονομικό τομέα και στις κοινές οικονομικές υποθέσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Το ενάμιση τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στις οικονομικές σας αποφάσεις, οπότε προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και μεθοδικοί.

Υδροχόος


Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και προκλήσεις στις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Το ενάμιση τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στις επικοινωνίες σας, οπότε να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας.

Ιχθύες



Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και προκλήσεις στον τομέα της υγείας και της καθημερινότητας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Το ενάμιση τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στις σκέψεις και τις επικοινωνίες σας, οπότε να είστε σαφείς και οργανωμένοι.