Αυτό το σαββατοκύριακο προσφέρει αλλαγές στη διάθεση και την ενέργειά μας, καθώς η Σελήνη μετακινείται από τον Ζυγό στον Σκορπιό. Οι ημέρες αυτές παρουσιάζουν ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές και δημιουργικότητα, με την Σελήνη να επηρεάζει διαφορετικούς τομείς της ζωής μας.

Κριός
Στις 13 Ιουλίου, η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είναι ιδανική ημέρα για να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου ή να συνεργαστείς με άλλους. Στις 14 Ιουλίου, με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό, θα νιώσεις έντονη επιθυμία για διασκέδαση και δημιουργικότητα. Επωφελήσου από αυτή την ενέργεια για να εκφράσεις τον εαυτό σου και να απολαύσεις τον χρόνο σου.

Ταύρος
Η Σελήνη στον Ζυγό στις 13 Ιουλίου φέρνει ισορροπία στην καθημερινότητά σου, ενθαρρύνοντας σε να επικεντρωθείς στην υγεία και την ευεξία σου. Στις 14 Ιουλίου, με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό, θα νιώσεις την ανάγκη να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου και να δημιουργήσεις μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Δίδυμοι
Στις 13 Ιουλίου, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση. Είναι η ιδανική ημέρα για να βγεις έξω με φίλους ή να ασχοληθείς με ένα δημιουργικό πρότζεκτ. Στις 14 Ιουλίου, με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό, θα νιώσεις την ανάγκη να επικεντρωθείς στην επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών. Εκμεταλλεύσου αυτή την ενέργεια για να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να εμπνεύσεις τους άλλους.

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Ζυγό στις 13 Ιουλίου φέρνει αρμονία στις οικογενειακές σου σχέσεις, ενθαρρύνοντάς σε να αφιερώσεις χρόνο στο σπίτι και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στις 14 Ιουλίου, με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό, θα νιώσεις την ανάγκη να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου και να βρεις τρόπους να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Λέων
Στις 13 Ιουλίου, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει ευκαιρίες για επικοινωνία και νέες γνωριμίες. Είναι η ιδανική ημέρα για να συνδεθείς με άλλους και να αναπτύξεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες. Στις 14 Ιουλίου, με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό, θα νιώσεις μια έντονη επιθυμία να λάμψεις και να εκφράσεις τον αληθινό σου εαυτό. Εκμεταλλεύσου αυτή την ενέργεια για να επιδιώξεις τα όνειρά σου και να κερδίσεις την προσοχή που αξίζεις.

Παρθένος
Η Σελήνη στον Ζυγό στις 13 Ιουλίου φέρνει ισορροπία στα οικονομικά σου, ενθαρρύνοντάς σε να επικεντρωθείς σε θέματα αξιών και αυτοεκτίμησης. Στις 14 Ιουλίου, με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό, θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στην πνευματική σου ανάπτυξη και να εξερευνήσεις βαθύτερα επίπεδα του εαυτού σου.

Ζυγός
Η Σελήνη στο ζώδιό σου στις 13 Ιουλίου φέρνει ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και αυτοέκφραση. Είναι η ιδανική ημέρα για να επικεντρωθείς στις ανάγκες σου και να λάβεις αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Στις 14 Ιουλίου, με τη Σελήνη να περνάει στο Σκορπιό, θα νιώσεις την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς και να συμμετάσχεις σε ομαδικές δραστηριότητες.

Σκορπιός
Στις 13 Ιουλίου, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει ισορροπία στον εσωτερικό σου κόσμο, ενθαρρύνοντάς σε να αφιερώσεις χρόνο στην αυτοφροντίδα και την πνευματική σου ηρεμία. Στις 14 Ιουλίου, με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό, θα νιώσεις την ανάγκη να επικεντρωθείς στην καριέρα και τις φιλοδοξίες σου.

Τοξότης
Η Σελήνη στον Ζυγό στις 13 Ιουλίου φέρνει ευκαιρίες για φιλικές επαφές και κοινωνική δικτύωση. Είναι η ιδανική ημέρα για να βγεις έξω με φίλους και να ανταλλάξεις ιδέες. Στις 14 Ιουλίου, με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό, θα νιώσεις την ανάγκη να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε εμπνέουν.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Ζυγό στις 13 Ιουλίου φέρνει ισορροπία στην επαγγελματική σου ζωή, ενθαρρύνοντάς σε να ασχοληθείς με θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Στις 14 Ιουλίου, με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό, θα νιώσεις την ανάγκη να επικεντρωθείς σε βαθύτερα συναισθήματα και προσωπικές σχέσεις.

Υδροχόος
Η Σελήνη στον Ζυγό στις 13 Ιουλίου φέρνει ευκαιρίες για μάθηση και πνευματική ανάπτυξη. Είναι η ιδανική ημέρα για να ανακαλύψεις νέες ιδέες και να επεκτείνεις τις γνώσεις σου. Στις 14 Ιουλίου, με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό, θα νιώσεις την ανάγκη να επικεντρωθείς στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Ιχθύες
Η Σελήνη στον Ζυγό στις 13 Ιουλίου φέρνει ισορροπία στα οικονομικά σου, ενθαρρύνοντάς σε να ασχοληθείς με κοινά οικονομικά και θέματα αξιών. Στις 14 Ιουλίου, με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό, θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στην υγεία και την ευεξία σου.


https://christosarchos.gr/