Η σύνοδος του Άρη και του Ουρανού στον Ταύρο φέρνει μαζί της μια ενέργεια που συνδυάζει τη δράση με την απρόβλεπτη αλλαγή. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ξαφνικές ενέργειες και απροσδόκητα γεγονότα που μπορεί να προκαλέσουν ανατροπές στην καθημερινότητά μας.

Ο Ταύρος, γνωστός για την σταθερότητά του, θα δοκιμαστεί από την επιρροή του Ουρανού, που αντιπροσωπεύει την καινοτομία και την αλλαγή.

Aναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια:

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)


Η σύνοδος Άρη-Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες ή απροσδόκητα έξοδα. Είστε έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα, αλλά προσέξτε τις βιαστικές αποφάσεις.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Η ενέργεια της ημέρας είναι έντονη για εσάς, καθώς η σύνοδος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Ετοιμαστείτε για προσωπικές αλλαγές και ανατροπές. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από περιορισμούς.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Οι ξαφνικές αποκαλύψεις ή οι έντονοι εσωτερικοί αγώνες μπορεί να προκύψουν σήμερα. Δώστε προσοχή στα όνειρα και τις διαισθήσεις σας, καθώς μπορεί να σας δώσουν σημαντικές κατευθύνσεις.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Οι φιλικές σχέσεις και οι κοινωνικές σας συνδέσεις μπορεί να περάσουν από απρόβλεπτες αλλαγές. Κάποιος φίλος μπορεί να σας εκπλήξει με τις ενέργειές του ή να προκύψουν νέες ευκαιρίες μέσω δικτύωσης.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Η επαγγελματική σας ζωή είναι στο επίκεντρο σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές στην εργασία σας ή νέες προτάσεις που θα σας βάλουν σε σκέψεις για το μέλλον.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Η σύνοδος Άρη-Ουρανού ενισχύει την επιθυμία σας για περιπέτεια και νέες εμπειρίες. Ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να ταξιδέψετε ή να εξερευνήσετε νέα πεδία γνώσης.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Οικονομικά ζητήματα και επενδύσεις έρχονται στο προσκήνιο. Απρόβλεπτες αλλαγές μπορεί να επηρεάσουν τις οικονομικές σας αποφάσεις, οπότε είναι σημαντικό να παραμείνετε ευέλικτοι.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Οι σχέσεις σας, τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές, μπορεί να περάσουν από ξαφνικές αλλαγές. Ετοιμαστείτε να προσαρμοστείτε σε νέες καταστάσεις και να εξετάσετε τις συνεργασίες σας υπό νέο πρίσμα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Η καθημερινή σας ρουτίνα και οι συνήθειές σας μπορεί να διαταραχθούν. Ξαφνικές αλλαγές στον χώρο εργασίας ή στην υγεία σας μπορεί να σας αναγκάσουν να προσαρμόσετε τα πλάνα σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Η δημιουργικότητα και οι σχέσεις με τα παιδιά ή τους εραστές σας είναι στο προσκήνιο. Η ενέργεια της ημέρας μπορεί να φέρει νέες ευκαιρίες για διασκέδαση και έκφραση, αλλά και απρόβλεπτες αλλαγές.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Οικογενειακά θέματα και η κατάσταση του σπιτιού σας μπορεί να περάσουν από ξαφνικές αλλαγές. Ετοιμαστείτε για ανατροπές που θα σας αναγκάσουν να επανεξετάσετε την οικογενειακή σας κατάσταση.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Η επικοινωνία και οι σύντομες μετακινήσεις μπορεί να είναι γεμάτες εκπλήξεις. Ίσως να λάβετε απρόβλεπτες ειδήσεις ή να κάνετε ξαφνικά ταξίδια που θα σας δώσουν νέες προοπτικές.

https://christosarchos.gr