Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό στις 16 Ιουλίου, φέρνοντας στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα και βαθιές εσωτερικές αναζητήσεις.

Η ενέργεια του Σκορπιού είναι γνωστή για τη δυναμικότητα, την ένταση και την αναγέννηση, και αυτές οι ιδιότητες θα επηρεάσουν τα ζώδια με διαφορετικούς τρόπους.

Αναλυτικές Προβλέψεις για τα Ζώδια:

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει έντονη ενέργεια στον τομέα των κοινών πόρων και των οικονομικών. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε οικονομικές υποχρεώσεις ή να διαχειριστείτε κοινά οικονομικά θέματα με άλλους.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Η Σελήνη στον Σκορπιό φωτίζει τον τομέα των σχέσεων σας. Αυτό μπορεί να φέρει έντονα συναισθήματα και ανάγκη για βαθιά συνδεσιμότητα με τους άλλους. Ίσως προκύψουν ζητήματα που απαιτούν ειλικρινή επικοινωνία και κατανόηση.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Η καθημερινή σας ρουτίνα και η υγεία σας έρχονται στο προσκήνιο. Είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσετε στην ευεξία σας και να κάνετε αλλαγές που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας. Προσέξτε την ψυχοσωματική σας υγεία.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Η δημιουργικότητά σας και οι σχέσεις με τα παιδιά ή τους εραστές σας είναι τονισμένες. Είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με χόμπι που σας ευχαριστούν ή να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει την προσοχή σας στην οικογενειακή ζωή και το σπίτι σας. Μπορεί να προκύψουν ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια, και είναι καλή στιγμή για να επιλύσετε παλιά προβλήματα και να ανανεώσετε το οικιακό σας περιβάλλον.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Η επικοινωνία και οι κοντινές σας σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο. Ίσως χρειαστεί να εκφραστείτε με πιο άμεσο τρόπο ή να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά ζητήματα. Η ένταση μπορεί να αυξηθεί, γι' αυτό προσέξτε τον τόνο σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Τα οικονομικά και οι προσωπικές αξίες σας είναι σημαντικά σήμερα. Ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να επανεξετάσετε τα οικονομικά σας πλάνα ή να αναζητήσετε νέες πηγές εισοδήματος. Δώστε προσοχή σε απρόσμενα έξοδα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει έντονα συναισθήματα και αυτοανακάλυψη. Είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσετε στον εαυτό σας και να ανανεώσετε την ενέργειά σας. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τα βαθύτερα κίνητρα και τις ανάγκες σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Η Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει τον τομέα των υποσυνείδητων φόβων και ανασφαλειών σας. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να απομονωθείτε και να εξετάσετε βαθύτερα ζητήματα που σας απασχολούν. Εστιάστε στην αυτογνωσία και τη θεραπεία.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Οι φιλικές σχέσεις και οι κοινωνικές σας δραστηριότητες είναι στο προσκήνιο. Ίσως προκύψουν νέες ευκαιρίες μέσω δικτύωσης και κοινωνικών εκδηλώσεων. Είναι καλή στιγμή για να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Η καριέρα και οι επαγγελματικοί σας στόχοι βρίσκονται στο επίκεντρο. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να προωθήσετε τη δουλειά σας ή να επανεξετάσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Δείξτε προσοχή στις επαγγελματικές σχέσεις.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Η Σελήνη στον Σκορπιό φωτίζει τον τομέα της εκπαίδευσης και των ταξιδιών. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, είτε μέσω σπουδών είτε μέσω ταξιδιών. Είναι καλή στιγμή για πνευματική αναζήτηση και νέες εμπειρίες.

https://christosarchos.gr