Η σημερινή αστρολογική συγκυρία φέρνει ένα μείγμα ενέργειας που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και ένταση.

Η Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία και την αναζήτηση πληροφοριών, ενώ το ενάμιση τετράγωνο μεταξύ Ήλιου στον Ζυγό και Κρόνου στους Ιχθύς προσθέτει σοβαρότητα, περιορισμούς και την αίσθηση ότι χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια.

Είναι μια μέρα που απαιτεί προσαρμοστικότητα, υπομονή και προσπάθεια για να επιτύχουμε αρμονία τόσο στις σχέσεις όσο και στην προσωπική εξέλιξη.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η ανάγκη σας για επικοινωνία είναι έντονη σήμερα, και θα βρείτε πολλές ευκαιρίες να συνδεθείτε με άτομα που μοιράζονται τις ιδέες σας. Ωστόσο, ο Κρόνος μπορεί να φέρει κάποια ανασφάλεια σε επαγγελματικά θέματα, γι' αυτό προχωρήστε με προσοχή και σύνεση.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Σήμερα εστιάζετε σε θέματα οικονομικά και ασφάλειας. Είναι καλή στιγμή να επανεξετάσετε τα σχέδια σας και να κάνετε προσαρμογές, αν χρειάζεται. Ο Ήλιος στον Ζυγό σας ωθεί να βρείτε ισορροπία στην καθημερινότητά σας, αλλά ο Κρόνος σας υπενθυμίζει τις ευθύνες σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, η διάθεση σας είναι ζωντανή και επικοινωνιακή. Είστε γεμάτοι ιδέες και επιθυμία να ανταλλάξετε απόψεις με τους γύρω σας. Ωστόσο, προσοχή στην ένταση που φέρνει ο Κρόνος, ειδικά στις προσωπικές σας σχέσεις, όπου μπορεί να νιώσετε περιορισμούς.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Σήμερα, ίσως αισθάνεστε την ανάγκη να απομονωθείτε για να επεξεργαστείτε εσωτερικά θέματα. Ο Κρόνος απαιτεί σοβαρή σκέψη, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, αλλά μην παραλείψετε να δείξετε υπομονή και αυτοπειθαρχία.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Η κοινωνική σας ζωή είναι στο επίκεντρο σήμερα, αλλά ίσως υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις σε φιλικές σχέσεις. Ο Κρόνος φέρνει περιορισμούς στα σχέδια σας, και μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσετε κάποιες συνεργασίες. Μείνετε υπομονετικοί και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις βρίσκονται στο προσκήνιο, με τον Ήλιο στον Ζυγό να σας ζητά να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική ζωή. Ο Κρόνος φέρνει δυσκολίες, αλλά με την κατάλληλη οργάνωση και πειθαρχία, μπορείτε να τις ξεπεράσετε.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Η ανάγκη σας για δικαιοσύνη και ισορροπία είναι έντονη σήμερα, αλλά ο Κρόνος στους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει να νιώθετε περιορισμένοι στις φιλοδοξίες σας. Μην αφήσετε τον φόβο να σας αποθαρρύνει. Συνεχίστε με υπομονή και επιμονή, και οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Η σημερινή ημέρα φέρνει έντονη εσωτερική δουλειά και ανάγκη για βαθιά ανάλυση των συναισθημάτων σας. Μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολίες σε οικονομικά θέματα ή σε κοινές επενδύσεις με άλλους. Ο Κρόνος σας ζητά να είστε ρεαλιστές και να επιμείνετε στη σοβαρότητα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Η επικοινωνία με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να παρουσιάσει κάποια εμπόδια σήμερα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε τις περιττές συγκρούσεις. Ο Κρόνος απαιτεί υπευθυνότητα στις σχέσεις και ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιες δεσμεύσεις.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά αυξάνονται, και μπορεί να νιώθετε ότι η πίεση γίνεται ασφυκτική. Ο Κρόνος σας ζητά να δουλέψετε σκληρά και να αντιμετωπίσετε τις ευθύνες σας. Μην ξεχνάτε, όμως, να βρείτε χρόνο για να φροντίσετε και τον εαυτό σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη, αλλά ίσως νιώσετε περιορισμούς λόγω οικογενειακών ή προσωπικών ευθυνών. Ο Κρόνος σας θυμίζει ότι πρέπει να θέτετε όρια και να οργανώνετε καλύτερα τον χρόνο σας. Μην αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά προχωρήστε με ρεαλισμό.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Η εσωτερική σας ζωή είναι έντονη σήμερα, και ίσως αισθάνεστε πίεση από τα συναισθήματα ή τις υποχρεώσεις σας. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας απαιτεί να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα με σοβαρότητα. Η υπομονή και η πειθαρχία είναι τα κλειδιά για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

Αστρολογικές Προβλέψεις - Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)