Σήμερα η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, φέρνοντας μια πιο δυναμική και εξωστρεφή ενέργεια σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Η Σελήνη στον Λέοντα μας ωθεί να εκφράσουμε τον εαυτό μας με αυτοπεποίθηση, να αναζητήσουμε την προσοχή και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες.

Παράλληλα, η ενέργεια του Ήλιου στον Σκορπιό εντείνει το πάθος και την εστίαση στα βαθύτερα ζητήματα της ζωής, δημιουργώντας μια ισορροπία μεταξύ της εξωτερικής έκφρασης και της εσωτερικής αναζήτησης.

Ζώδια: Οι σημερινές αστρολογικές προβλέψεις

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου): Η Σελήνη στον Λέοντα σας δίνει ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να εκφραστείτε δημιουργικά. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να προβάλλετε τις ικανότητές σας, είτε στον επαγγελματικό είτε στον προσωπικό τομέα. Δείξτε προσοχή στις υπερβολές.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου): Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει προσοχή σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο και να βελτιώσετε τη σχέση σας με τα μέλη της οικογένειάς σας. Μην παραμελήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου): Με τη Σελήνη στον Λέοντα, η επικοινωνία σας γίνεται πιο έντονη και δημιουργική. Είναι μια εξαιρετική μέρα για συναντήσεις, συνομιλίες και ανταλλαγή ιδεών. Δώστε προσοχή στη φαντασία σας, καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε καινοτόμες λύσεις.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου): Η Σελήνη στον Λέοντα σας καλεί να εστιάσετε στα οικονομικά σας. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να επενδύσετε σε κάτι που αγαπάτε ή να ξοδέψετε χρήματα για την προσωπική σας απόλαυση. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε τις σπατάλες.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου): Η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει την προσοχή πάνω σας! Νιώθετε αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να λάμψετε. Είναι η ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με κάτι που σας εκφράζει προσωπικά και να τραβήξετε τα βλέμματα. Αξιοποιήστε αυτήν την ενέργεια, αλλά προσέξτε να μην είστε υπερβολικά απαιτητικοί.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου): Με τη Σελήνη στον Λέοντα, η ενέργειά σας στρέφεται προς την εσωτερική σας ζωή. Είναι η κατάλληλη στιγμή για ενδοσκόπηση και επανασύνδεση με τα συναισθήματά σας. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί και να ανανεωθεί ψυχολογικά.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου): Η κοινωνική σας ζωή είναι στο προσκήνιο σήμερα με τη Σελήνη στον Λέοντα. Είναι μια καλή ευκαιρία να συναντηθείτε με φίλους ή να κάνετε νέες γνωριμίες. Η ενέργειά σας είναι δυνατή και έτοιμη να διαχυθεί στους γύρω σας. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικά επικριτικοί.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου): Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει εστίαση στην καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα. Θα έχετε την ευκαιρία να προβάλλετε τις ικανότητές σας και να κερδίσετε την προσοχή σε επαγγελματικά θέματα. Μην αφήσετε την ανάγκη για αναγνώριση να σας κάνει να φανείτε αλαζονικοί.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου): Με τη Σελήνη στον Λέοντα, η διάθεση σας για περιπέτεια και εξερεύνηση αναζωπυρώνεται. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, είτε μέσω ταξιδιών είτε μέσω σπουδών. Μην διστάσετε να αναλάβετε νέα έργα που σας εμπνέουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου): Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει την προσοχή σας στα βαθύτερα συναισθηματικά και οικονομικά σας θέματα. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με κοινά οικονομικά ή να επιλύσετε παλιές εκκρεμότητες. Μην φοβάστε να εξετάσετε δύσκολες καταστάσεις.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου): Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει την εστίαση στις σχέσεις σας. Είναι μια καλή στιγμή να δείτε ποιοι άνθρωποι αξίζουν πραγματικά την προσοχή και την ενέργειά σας. Δώστε έμφαση στην επικοινωνία και την ειλικρίνεια στις σχέσεις σας.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου): Η Σελήνη στον Λέοντα σας καλεί να ασχοληθείτε με την υγεία και την καθημερινή σας ρουτίνα. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να ανανεώσετε τις συνήθειές σας και να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας. Επικεντρωθείτε στη φροντίδα του σώματος και του μυαλού σας.

Αστρολογικές Προβλέψεις - Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)