Ο διάσημος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ, διευθυντής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, το Pitié-Salpêtrière του Παρισιού, έγινε περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό από τη στιγμή που άρχισε να εξηγεί αναλυτικά τι πρέπει να τρώει και να μην τρώει κάποιος.

Αυτή είναι η λίστα των τροφίμων που προτείνει ότι πρέπει να τρώμε για να μειώσουμε τον κίνδυνο καρκίνου:
  • Ρόδι
  • Πράσινο τσάι
  • Κουρκουμάς
  • Καφές
  • Ντομάτες
  • Αβγό και ψωμί ολικής
  • Μπρόκολο και λάχανο
  • Μικρά ψάρια, όπως σαρδέλες, σκουμπρί, γαύρος και ρέγκες
  • Κόκκινο κρασί με μέτρο
  • Προς αποφυγή: όλα τα τρόφιμα που έχουν παραψηθεί ή καεί.
πηγή:tastyday.gr