Είναι αλήθεια ότι ο κοροναϊός μας έχει περιορίσει και ορθά στο σπίτι και στον καναπέ μας. Με σύνθημα το «Μένουμε Σπίτι», δεν κάνουμε άσκοπες εξόδους για το καλό το δικό μας και των συνανθρώπων μας.

Ένας καλός τρόπος για να περάσουμε την ώρα μας ευχάριστα όσο παραμένουμε στο σπίτι, είναι να παρακολουθήσουμε ενδιαφέροντες σειρές που θα γεμίσουν όμορφα την καθημερινότητα μας.

Κάνοντας μία εξονυχιστική έρευνα στο Netflix, σας προτείνουμε 10 από τις πιο βραβευμένες τηλεοπτικές σειρές που έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές παγκοσμίως.

Δείτε τα τρέιλερ και πάρτε και εσείς μία γεύση από τις πιο κορυφαίες σειρές:

1.Outlander

Αυτή η επική ιστορία προσαρμοσμένη από τη δημοφιλή σειρά μυθιστορημάτων της Νταϊάνα Γκάμπαλντον επικεντρώνεται στο δράμα δύο εραστών διαφορετικής εποχής.



2.Elite

Όταν τρεις έφηβοι της εργατικής τάξης γράφονται σ' ένα ιδιωτικό σχολείο της Ισπανίας, η σύγκρουση ανάμεσα σ' αυτούς και τους πλούσιους συμμαθητές τους καταλήγει σε φόνο.



3.Vikings

Ρεαλιστικό δράμα που αφηγείται την ιστορία του ήρωα των Βίκινγκ Ράγκναρ Λόθμπροκ, καθώς πορεύεται στην Σκανδιναβία, αντιμέτωπος με έναν αήττητο ηγέτη χωρίς όραμα.



4.Peaky Blinders

Μια διαβόητη συμμορία στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας του 1919 έχει για αρχηγό τον άγριο Τόμι Σέλμπι που προχωρά ακάθεκτος χωρίς να υπολογίζει το κόστος.



5.Riverdale

Καθώς ασχολούνται με τα φλέγοντα θέματα σεξ, έρωτας, σχολείο και οικογένεια, ο έφηβος Άρτσι και η παρέα του μπλέκουν σε ένα σκοτεινό μυστήριο του Ρίβερντεϊλ.



6.Ragnarok

Η νορβηγική μυθολογία βρίσκει ένα μοντέρνο twist στη φανταστική, καταπράσινη πόλη Edda, όπου οι κάτοικοι δεν είναι απαραίτητα αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι.



7.The protector

Ένας νεαρός άντρας από τη σύγχρονη Κωνσταντινούπολη μαθαίνει ότι σχετίζεται με ένα αρχαίο τάγμα και ξεκινάει μια αποστολή για να σώσει την πόλη από έναν αθάνατο εχθρό.



8.The last kingdom

Καθώς ο Άλφρεντ ο Μέγας υπερασπίζεται το βασίλειο από Σκανδιναβούς επιδρομείς, ο Ούτρεντ, γεννημένος Σάξονας και μεγαλωμένος από Βίκινγκς, αναζητά όσα του ανήκουν.



9.Homeland

Η πράκτορας της CIA Κάρι Μάθισον αντιμετωπίζει ψυχικά και οικογενειακά προβλήματα, ενώ μάχεται κατά της τρομοκρατίας σε αυτό το πολιτικό θρίλερ.


10. Lock and key

Μετά τη δολοφονία του πατέρα τους, τρία αδέρφια μετακομίζουν με τη μαμά τους στο πατρικό του, όπου ανακαλύπτουν μαγικά κλειδιά που ξεκλειδώνουν δυνάμεις και μυστικά.