Με τις θερμοκρασίες εδώ και πολλές μέρες να μας έχουν βάλει σε summer mood, σου προτείνουμε τα πιο απαραίτητα τεχνολογικά αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείψουν φέτος για κανένα λόγο από τη βαλίτσα σου. Δεν αναφερόμαστε μόνο σε wearable technology, αλλά σε όλα τα gadget που θα κάνουν την μέρα σου στην παραλία ακόμα καλύτερη!

1.Samsung Galaxy Watch6 40mm Gold

plaisio_beach_gadgets_001

Ποιος είπε ότι ένα ρολόι πρέπει να είναι μόνο όμορφο και να μην χρησιμεύει για τίποτα άλλο πέρα από το να σου λέει την… ώρα; Κομψό και πολυλειτουργικό, ένα smartwatch θα πλαισιώσει αρμονικά το smartphone σου ενώ θα σου προσφέρει παράλληλα επιπλέον λύσεις και ανέσεις όπου και εάν βρίσκεσαι. Για παράδειγμα, στην παραλία, ένα έξυπνο ρολόι θα γίνει το πιο χρήσιμο αξεσουάρ σου. Μπορείς να το φοράς όταν κάνεις ηλιοθεραπεία και να απαντάς σε κλήσεις ή μηνύματα στα social χωρίς να βγάζεις το κινητό σου από την τσάντα. Μπορείς ακόμη να το κρατήσεις στον καρπό σου όταν πας για κολύμπι για να μετρήσεις τον  χρόνο σου ή να παρακολουθήσεις τις ζωτικές σου λειτουργίες, όπως η καταγραφή των καρδιακών σου παλμών, του οξυγόνου στο αίμα σου κ.α.

Με κομψό και καλαίσθητο σχεδιασμό, κατασκευή από επεξεργασμένο αλουμίνιο, μεγάλη αντοχή στο νερό και στη σκόνη (5ΑΤΜ, και με πιστοποιήσεις IP68 και MIL-STD-810H), λουράκι που κουμπώνει με ένα κλικ, τη μεγαλύτερη οθόνη (1,47” στην έκδοση 44 mm και 1,31” στην έκδοση 40 mm), μεγάλη μπαταρία (425 mAh στην έκδοση 44 mm και 300 mAh στην έκδοση 40 mm), αυξημένη επεξεργαστή ισχύ (Samsung Exynos W930 1,4 GHz με μνήμη 2 GB) και χωρητικότητα (16 GB) και τους πλέον προηγμένους αισθητήρες (π.χ. Samsung BioActive), το Galaxy Watch6 αποτελεί την επιτομή του σύγχρονου smartwatch, έτοιμου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της σύγχρονης, απαιτητικής καθημερινότητας. Με Wear OS απολαμβάνεις όλες τις γνωστές υπηρεσίες της Google και της Samsung (Samsung Health, Find my phone, Google Maps, Google Assistant, Google Pay κ.ά.) που έχεις αγαπήσει στο κινητό σου. Και όλα αυτά με καλαίσθητη και κομψή σχεδίαση που συμπληρώνει τέλεια το καθημερινό στυλ σου.

2.Mini 3 (DJI RC) (GL)

plaisio_beach_gadgets_002

Εάν είσαι λάτρης της φωτογραφίας ή απλά θέλεις να δημιουργήσεις το πιο ενδιαφέρον και μακράν καλύτερο από άποψης μοναδικών λήψεων καλοκαιρινό άλμπουμ, τότε το drone είναι αυτό που ψάχνεις. Η αεροφωτογραφία είναι μια τέχνη που θα σε μαγέψει τόσο κατά τον χειρισμό του drone σου και τις λήψεις των φωτογραφιών όσο και στο αποτέλεσμα που θα αντικρίσεις. Είτε χαλαρώνεις σε μια αμμώδη παραλία με γαλαζοπράσινα νερά είτε βρίσκεσαι για πεζοπορία σε κάποιο καταπράσινο βουνό, ένα drone θα σου προσφέρει όχι μόνο μια πανοραμική θέα του περιβάλλοντος στο οποίο είσαι αλλά και θα αποτυπώσει με εξαίσιο τρόπο την ομορφιά των διακοπών σου. Μην αγχώνεσαι εάν δεν έχεις ξαναπετάξει drone. Η πλειονότητα των μοντέλων διαθέτει προηγμένες λειτουργίες όπως η αποφυγή εμποδίων και οι έξυπνες λειτουργίες πτήσης, που κάνουν τη χρήση τους πιο φιλική από ποτέ.

Το DJI Mini 3 διαθέτει εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, εκπληκτικό βίντεο 4K HDR για καταγραφή πραγματικών χρωμάτων και διασκεδαστικών λειτουργιών, όπως το True Vertical Shooting, για φανταστικές λήψεις στα social media. Είτε περπατάς στη παραλία, είτε ταξιδεύεις για μικρά ή μεγάλα χρονικά διαστήματα, θα είσαι προετοιμασμένος να καταγράψεις κάθε σου στιγμή. Εκτός από το DJI Mini 3, στη συσκευασία περιλαμβάνεται και το ελαφρύ — με ενσωματωμένη οθόνη υψηλής ανάλυσης και νέους μοχλούς διπλού ελατηρίου (Dual-Spring Control Sticks) — χειριστήριο DJI RC.

3.Xiaomi Powerbank 10000 mAh 3 Θέσεων 22.5W

plaisio_beach_gadgets_003

 

Το κινητό είναι το no1 πράγμα που χρησιμοποιούμε στην παραλία. Όπως καταλαβαίνεις, όμως, η μπαταρία του κάποια στιγμή θα τελειώσει. Η διασκέδαση, όμως, ποτέ, αφού μπορείς να το φορτίσεις σε λίγα μόλις λεπτά με τη βοήθεια ενός powerbank.Το Xiaomi 22,5W Power Bank 10000mAh χωρητικότητα 10.000mAh (37Wh) και δυνατότητα φόρτισης τριών συσκευών ταυτόχρονα με μία in/out θύρα USB-C και δύο θύρες USB-A θα γίνει ο απόλυτος καλοκαιρινός σου σύντροφος, αφού αξιοποιώντας την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης και τη θύρα USB-C των 20W, μπορεί να αναπληρώσει κατά 56% τη μπαταρία ενός iPhone 13 μέσα σε μόλις 30 λεπτά!

4.Segway Ninebot KickScooter E2 E

plaisio_beach_gadgets_004

 

Η εξερεύνηση μιας νέας πόλης ή ενός νησιού με τα πόδια μπορεί να είναι κουραστική. Με τα καύσιμα να βρίσκονται ακόμα σε υψηλά επίπεδα καθώς και την ενοικίαση ενός μέσου στο μέρος των διακοπών σου να απαιτεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη σου, ένα ηλεκτρικό πατίνι φαντάζει ως την ιδανική επιλογή. Μιλάμε άλλωστε για έναν βολικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο μεταφοράς. Εξερεύνησε εύκολα και με ασφάλεια το μέρος που θέλεις, αποφεύγοντας σε πολλές των περιπτώσεων και την κίνηση που ίσως να συναντήσεις σε ορισμένους πολυσύχναστους δρόμους.

Το Ninebot KickScooter E2 είναι ελαφρύ (μόλις 14,2 κιλά) και με καινοτόμο πτυσσόμενο σχεδιασμό -διπλώνει με το πάτημα ενός κουμπιού- μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε μέσα μαζικής μεταφοράς, να μετακινηθεί ακόμα και με το ένα χέρι ή να αποθηκευτεί στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου. Φυσικά, αντέχει στη βροχή (με πιστοποίηση IPX4 και πιστοποίηση IPX6 για την μπαταρία). Την άνεση ενισχύουν τα λάστιχα Hollow-out των 8 ιντσών που δεν απαιτούν συντήρηση. Στην ασφάλεια σου συνεισφέρουν τα εμπρός και πίσω φώτα τεχνολογίας LED, οι ανακλαστήρες E-MARK περιφερειακά και τo διπλό σύστημα πέδησης.  Το Ninebot KickScooter E2 σου επιτρέπει να κινείσαι με ταχύτητες έως περίπου 20 χλμ./ ώρα (ακόμα και σε ανηφόρες με κλίση 12%) και σε ακτίνα περίπου 25 χλμ.