Για να έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα αποτρίχωσης, χωρίς ταλαιπωρία, πόνο και ερεθισμούς, πρέπει πρώτα απ' όλα να γνωρίζεις τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και να συνυπολογίσεις αν την θέλεις για το πρόσωπο, το σώμα ή και για τα δύο. Καλό είναι να επιλέξεις μια μηχανή, που να  εναρμονίζεται με την καθημερινότητά σου, για παράδειγμα, αν θέλεις να είναι ρεύματος ή μπαταρίας ή και αδιάβροχη. Υπάρχουν δύο βασικά είδη αποτριχωτικών μηχανών. Οι κλασικές και εκείνες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία IPL, με παλμικό φως. Πριν επιλέξεις την κατάλληλη αποτριχωτική μηχανή για εσένα θα πρέπει να ελέγξεις αν οι δεύτερες θα σε εξυπηρετήσουν, καθώς οι συγκεκριμένες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τρίχες με λευκό/γκρίζο, ανοιχτό ξανθό ή κόκκινο χρώμα και δεν είναι κατάλληλες για πολύ σκούρες επιδερμίδες.

Εμείς σου προτείνουμε τις παρακάτω αποτριχωτικές μηχανές, κάποια από τις οποίες θα ανταποκρίνεται σίγουρα στις ανάγκες σου.

1.Braun Series5 Αποτριχωτική Μηχανή IPL PL5347

plaisio_ipl_001

 

Η συγκεκριμένη αποτριχωτική μηχανή είναι ιδανική για χρήση σε πρόσωπο και σώμα. Χρησιμοποιεί IPL τεχνολογία για ορατή μείωση της τριχοφυΐας σε μόνιμη βάση. Με  ενσωματωμένη τεχνολογία SensoAdapt, μπορεί να ανιχνεύει τον τόνο του δέρματος και να προσαρμόζει αυτόματα την ένταση του φωτός. Διαθέτει 10 επίπεδα έντασης, για να κάνει παραμετροποίηση της λειτουργίας της στα δεδομένα της επιδερμίδας σου, ενώ η λειτουργία ολίσθησης, σου προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική αποτρίχωση. Περιέχει 2 κεφαλές ακριβείας, οι οποίες είναι ιδανικές για τις μικρές ή τις δύσβατες περιοχές όπως είναι το πρόσωπο, η γραμμή του μπικίνι ή οι μασχάλες. Ακόμα, περιέχει και μία πλατύτερη κεφαλή, που είναι κατάλληλη για τις μεγαλύτερες περιοχές. Με διάρκεια ζωής έως 400.000 λάμψεις ή 20 χρόνια για αποτρίχωση σε όλο το σώμα, θα αργήσεις να την αποχωριστείς! Έχει τρεις  λειτουργίες: κανονική, απαλή ή εξαιρετικά απαλή, που σου εξασφαλίζουν κάθε φορά τέλεια μεταξένια αποτελέσματα, χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο ερεθισμού.

2.Braun Silk-epil Αποτριχωτική Μηχανή SE830

plaisio_ipl_002

Η συγκεκριμένη αποτριχωτική μηχανή της Braun δεν σου προσφέρει μόνο την λύση για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αλλά σε βοηθά να καθαρίσεις το δέρμα σου από βρωμιά και ρύπους. Διαθέτει μία στάνταρ ταχύτητα και λειτουργεί με μπαταρίες προσφέροντας πλήρη ελευθερία κινήσεων. Η συσκευή σου είναι πλήρως αδιάβροχη, ώστε να επωφελείσαι από το άνοιγμα των πόρων κατά το ντους, διευκολύνοντας την αποτρίχωση. Η κεφαλή διαθέτει 10 μικρές υποδοχές που «συλλαμβάνουν» ακόμα και τις πιο λεπτές τρίχες. Εξασφάλισε λείο αποτέλεσμα, χωρίς πολλά περάσματα! Το καλύτερο στο κρατήσαμε για το τέλος, αφού αν προσαρμόσεις στη μηχανή το sonic βουρτσάκι, μπορείς να απομακρύνεις τα υπολείμματα make up, ενώ απολαμβάνεις ένα ελαφρύ μασάζ!

3.Philips Αποτριχωτική Μηχανή BRE730/10

plaisio_ipl_003

 

Η μηχανή αποτρίχωσης Philips BRE730/00 αποτελεί εγγύηση για εξαιρετικά αποτελέσματα περιποίησης τόσο για τα πόδια όσο και για το σώμα, ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος και τρίχας που διαθέτεις! Με φόρτιση 2 ωρών η ασύρματη λειτουργία προσφέρει την απαραίτητη ευελιξία, ενώ η συσκευή διαθέτει 32 δίσκους για να εξασφαλιστεί το επιθυμητό αποτέλεσμα αποτρίχωσης. Διαθέτει νέα βελτιωμένα τσιμπιδάκια με περισσότερες από 70.000 κινήσεις ανά λεπτό, τα οποία προσφέρουν ισχυρή και ταυτόχρονα ήπια αποτρίχωση, διάρκειας έως και 4 εβδομάδων! Η εργονομική λαβή σε σχήμα S σου προσφέρει μέγιστο έλεγχο για καλύτερη προσέγγιση με φυσικές κινήσεις ακριβείας, σε ολόκληρο το σώμα! Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ακόμη και μέσα στο νερό, στο ντους ή στο μπάνιο, είτε αφορά στεγνή είτε υγρή επιδερμίδα, γλιτώνοντας χρόνο!

4.Philips Lumea 9000 Series Αποτριχωτική Μηχανή IPL BRI955/00

plaisio_ipl_004

Αποτριχωτική μηχανή από τη Philips, με τεχνολογία Intense Pulsed Light ή αλλιώς… φωτοαποτρίχωσης, η οποία εγγυάται μόνιμη απομάκρυνση της τριχοφυΐας σε αρκετά μεγάλο ποσοστό. Σχεδιασμένη για να φροντίζει κάθε τύπο δέρματος αλλά και κάθε… καμπύλη, η συσκευή αυτή διευκολύνει την προσωπική σου περιποίηση και εξασφαλίζει, με τα εξειδικευμένα εξαρτήματα που διαθέτει, εξαιρετικό αποτέλεσμα ακόμα και στην πιο ευαίσθητη περιοχή. Με την Philips Lumea, ήπιοι παλμοί φωτός καταπολεμούν το πρόβλημα της εκ νέου ανάπτυξης των τριχών σε πρόσωπο και σώμα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ανεξάρτητων μελετών, η τριχοφυΐα μειώνεται σημαντικά μετά από μόλις 3 εφαρμογές IPL (1 εφαρμογή ανά 2 εβδομάδες), διατηρώντας το δέρμα απαλό, απαλλαγμένο από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Είναι αποτελεσματική σε ανοιχτόχρωμη, μπεζ, ξανθιά, σταρένια και καστανή επιδερμίδα. Η Lumea 9000 Series διαθέτει ασύρματη λειτουργία, η οποία διευκολύνει ακόμη περισσότερο την εφαρμογή σε οποιοδήποτε σημείο με ακρίβεια, καθώς και τη χρήση της από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. Τέλος, η λυχνία υψηλής απόδοσης που διαθέτει, εξασφαλίζει ότι θα την έχεις για πολύ καιρό, αφού οι 450.000 εκπομπές φωτός που σου χαρίζει, ισοδυναμούν με 39 έτη διάρκεια ζωής.