Μάγειροι και νοικοκυρές διαφωνούν για τον καλύτερο τρόπο απόψυξις του κρέατος. Σίγουρα, θα μπορούσατε να πάρετε το κατεψυγμένο κρέας από την κατάψυξη και να το αφήσετε στο ψυγείο για 24 ώρες, αλλά τι κάνετε όταν βιάζεστε πραγματικά;

Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς μάλιστα να ανησυχείτε για την εξάπλωση μικροοργανισμών στην κουζίνα σας.

Εσείς το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο ζεστό νερό και μερικά διάφανα σακουλάκια που κλείνουν.

Πρώτα ζεσταίνετε το νερό μέχρι να φτάσει τους 60 βαθμούς Κελσίου (140 Φαρενάιτ όπως βλέπετε στο βίντεο).

Αφού ζεσταθεί το νερό, σβήνετε το μάτι και τοποθετείτε τα κλειστά σακουλάκια μέσα στην κατσαρόλα.

Με τον τρόπο αυτό, το κρέας θα ξεπαγώσει γρήγορα χωρίς να εξαπλωθούν μικροοργανισμοί. Το κρέας θα έχει ξεπαγώσει το πολύ σε 15 λεπτά. Μην αφήσετε το κρέας μέσα στο νερό για περισσότερο από 45 λεπτά.