Το κόλπο για να διώξεις τις άσχημες μυρωδιές από την κουζίνα
Μαγειρέψατε και η κουζίνα σας δε λέει να ξεμυρίσει;

Ανοίξατε το παράθυρο ή ρίξατε spray χώρου αλλά η μυρωδιά του δε διήρκησε πάνω από 10 λεπτά;
Υπάρχουν διάφορες λύσεις
1. Καθαρίστε μια πατάτα και κάψτε τις φλούδες της μέσα σε ένα σταχτοδοχείο. Μάλιστα, αν κάψετε μαζί και μερικές φλούδες από λεμόνι, η μυρωδιά της τηγανίλας θα διαλυθεί πιο γρήγορα και ακόμη πιο αποτελεσματικά
2. Βάλτε 3 κ.σ. λευκό ξίδι και 1 φλ. νερό σε μία κατσαρόλα και αφήστε το διάλυμα να βράσει για περίπου 5-10 λεπτά. Το ξίδι είναι όξινο και, έτσι, εξουδετερώνει το αλκαλικό περιβάλλον που δημιουργεί η μυρωδιά του φαγητού.