Από τη Λίτσα Γάκη  

Κριός Υπερένταση, νευρικότητα και καθυστερήσεις σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά μπορεί να κάνουν τη μέρα προβληματική. Προνοήστε και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για συνεργάτες ή συνεταίρους. Ίσως έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας λόγω διαφορετικών απόψεων για σχέδια που έχουν σχέση με ταξίδια και αγορές.  

Ταύρος Η έλλειψη αποφασιστικής διάθεσης στα εργασιακά κάθε άλλο παρά καλό κάνουν στη διάθεσή σας. Παρ' όλα αυτά μην αποποιείστε τις ευθύνες σας και μη ρέπετε προς απολαύσεις και επιπόλαιες ενέργειες. Φροντίστε να είστε αληθινοί για να μην προκληθούν προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  

Δίδυμοι Η επένδυση στη σταθερότητα και η προσπάθειά σας να παραμείνετε συνεπείς απέναντι στον σύντροφο αλλά και στα παιδιά σας ίσως σας κάνουν λίγο βιαστικούς και περισσότερο προστατευτικούς απ' ό,τι χρειάζεται. Οι επαφές σας με τους άλλους αποκαθίστανται, ωστόσο χρειάζεται προσοχή σε μετακινήσεις και σε λανθασμένες επιλογές αγορών.  

Καρκίνος Πάρτε αποστάσεις από οικογενειακές καταστάσεις αν νομίζετε ότι πιέζεστε και ξεκαθαρίστε ότι επιζητάτε συναισθηματική ηρεμία. Εάν πρέπει να αποφασίσετε για την εξέλιξη των σχεδίων σας, πάρτε αποφάσεις από κοινού. Στον επαγγελματικό τομέα εστιάστε στα κίνητρα των άλλων και δείτε πού υπάρχουν κοινά συμφέροντα χωρίς να εθελοτυφλείτε.  

Λέων Ραντεβού, σχέδια και συναντήσεις ίσως δεν έχουν την κατάληξη που επιθυμείτε. Η διάθεσή σας ωστόσο παραμένει θετική. Είστε ειλικρινείς αλλά αρκετά απρόβλεπτοι και πιθανόν να αλλάξετε τα σχέδιά σας και να θελήσετε και κάτι παραπάνω, όμως για να πετύχει πρέπει να οργανωθείτε.  

Παρθένος Μη μείνετε προσκολλημένοι σε μια επιθυμία ή στη λαχτάρα για την απόκτηση κάποιου αντικειμένου εάν είναι ασύμφορο και υπερβολικό. Πρωτοτυπήστε και αγοράστε κάτι διαφορετικό από το σύνηθες, χωρίς απαραιτήτως να είναι πρακτικό. Οικονομικές εκκρεμότητες κλείνουν αίσια και αισθάνεστε απελευθερωμένοι από τα προβλήματα των τελευταίων ημερών.

Ζυγός Αφήστε τον συναισθηματισμό σας να ξεχειλίσει, αλλά προσπαθήστε να μην είστε κτητικοί και υπερβολικοί στις εκφράσεις σας. Προσπαθήστε να βάλετε έναν φραγμό στις επιθυμίες σας για έξοδα αγορών που μπορεί να αποδειχθούν άστοχες. Με τον σύντροφο και τους φίλους σας υπάρχει ασάφεια στις πρακτικές επιλογές που καλείστε να κάνετε.  

Σκορπιός Προβληματισμένοι από την εργασία είστε σήμερα και ίσως λίγο μπερδεμένοι με τις προτεραιότητες που συναντούν εμπόδια και αναβολές. Αποφύγετε υπερβολικές απολαύσεις και εστιάστε στην υγεία σας. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και μη νιώθετε εξαρτημένοι από άλλους.  

Τοξότης Στερηθήκατε αρκετά στη συναισθηματική σας ζωή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η υπομονή που έχετε επιδείξει θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορεί να προκύψουν αναπάντεχα ευχάριστες ευκαιρίες ή ειδήσεις. Συγκεντρώστε πολλούς φίλους δίπλα σας για κοινούς σκοπούς.  

Αιγόκερως Νιώθετε κερδισμένοι οικονομικά και επαγγελματικά από την αξιοπιστία και τους κόπους που έχετε επιδείξει. Οδηγείστε σε ένα καλύτερο αύριο λόγω της πρακτικότητάς σας. Εμπιστευτείτε τα πιο αξιόπιστα άτομα που γνωρίζετε. Έρχεστε κοντά με τον σύντροφό σας και ίσως σας περάσει από το μυαλό να επισημοποιήσετε μια κατάσταση.  

Υδροχόος Προσπαθήστε να μην πειραματίζεστε σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας και ιδιαίτερα στον ερωτικό. Μην αποφύγετε ευθύνες και υποχρεώσεις και μη χάσετε την υπομονή σας από καθυστερήσεις και αναβολές. Επίσης μη μένετε προσκολλημένοι σε καταστάσεις του παρελθόντος που περιορίζουν το πνευματικό σας πεδίο.  

Ιχθύες Δώστε μεγάλη σημασία στα οικονομικά σας και φροντίστε να οργανωθείτε χωρίς να πλάθετε δικές σας πραγματικότητες. Μην μπερδεύεστε συναισθηματικά και συνειδητοποιήστε καταστάσεις, ευχάριστες ή δυσάρεστες, που υπάρχουν στη ζωή σας. Η τάση σας για καλοπέραση θα είναι έντονη, ωστόσο μη δώσετε βολές για σχόλια.