Κριός

Μια από τις πιο σημαντικές διελεύσεις στο ζώδιό μας είναι αυτή της Αφροδίτης, η οποία θα βρίσκεται από τις 7 στον Κριό. Και Αφροδίτη σημαίνει συναίσθημα, αρμονία, αγάπη και καλλιέργεια, κυρίως των σχέσεων. Το σημαντικότερο, με την Αφροδίτη αγαπάς και φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου και από εκεί προκύπτει και η φροντίδα των σχέσεων. Δεν πρόκειται για μια ναρκισσιστική ενασχόληση με τον εαυτό, αλλά για μια αυτο-τροφοδοσία που σε ενδυναμώνει και σε κάνει πιο ενεργητικό σε όλα τα είδη των σχέσεων. Ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, επίσης, είναι σημαντικό που σχηματίζει μια θετική όψη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι είσαι κοντά σε έναν στόχο, ένα ταξίδι, μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης που μπορεί να σε απελευθερώσει από έναν άλλον τρόπο σκέψης, όχι και τόσο λειτουργικό.

Ταύρος

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον πιο εσωτερικό οίκο σου που σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση και τη διάθεση. Αυτό αποτελεί κατά κάποιο τρόπο μια προεργασία για την περίοδο που θα περάσει στο ζώδιό σου – διανύεις ένα διάστημα κατά το οποίο έρχεσαι περισσότερο κοντά στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Ο οίκος αυτός σχετίζεται και με τη δημιουργική μοναχικότητα, την έμπνευση και τη διαίσθηση, είσαι τόσο πιο ανθεκτικός σε εσωτερικό επίπεδο που μπορείς να αλλάξεις την καθημερινότητά σου. Παρά την τάση σου για ησυχία, γύρω στις 10 ξυπνάει η ανάγκη σου για κοινωνικές επαφές, δικτύωση και ανταλλαγή ιδεών και από την κινητικότητα σε αυτόν τον τομέα, αλλάζουν ενδεχομένως και κάποιες αντιλήψεις σου.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη μέχρι τις 7 θα βρίσκεται στον οίκο των επαγγελματικών σου και θα έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις την κατάσταση, να δημιουργήσεις καλύτερες σχέσεις και συνεργασίες ή να ασχοληθείς με κάτι νέο. Από εκεί και μετά θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες, και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Αυτές οι μέρες μπορεί να μιλάνε και για μια νέα σχέση ή συνεργασία, η οποία μάλιστα να έρθει από τον Ουρανό στην κυριολεξία, διότι το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό είναι μια όψη από την οποία αυτό που φέρνει δεν ξέρεις από πού σου ‘ρθε. Ο Ουρανός είναι πλανήτης και των εκπλήξεων, μεταξύ άλλων. Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο αξίζει να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου.

Καρκίνος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον δέκατο οίκο σου και η εκπληκτική όψη μεταξύ Άρη και Ουρανού (και άλλα πολλά, αλλά πού να τα λέμε όλα τώρα) αποτελούν σημαντικές ενδείξεις για την επαγγελματική σου πορεία. Είναι δηλαδή σαν να ανοίγει κάπως ένας δρόμος, ένα παράθυρο, να έρχεται μια ιδέα, ένας άνθρωπος που να σου δείχνει νέους ορίζοντες. Ό, τι και να κάνεις, προσπάθησε να είσαι ευχαριστημένος από τον εαυτό σου αρχικά, γιατί ένας Καρκίνος που βαριέται ή δεν είναι ευχαριστημένος με αυτό που κάνει γκρινιάζει, τρώγεται με τα ρούχα του και ενίοτε και με τους άλλους. Αν είσαι ευχαριστημένος, υπάρχουν σημάδια προόδου και εξέλιξης.

Λέων

Στις 7 η Αφροδίτη, πλανήτης της αρμονίας, της αγάπης, της καλλιέργειας, θα περάσει σε ένα πολύ φιλικό ζώδιο, στον Κριό, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Ο Κριός είναι ο ένατος ηλιακός σου οίκος, άρα μιλάμε για ταξίδια, εκδόσεις, στόχους, διεύρυνση οριζόντων, αλλαγή αντιλήψεων. Υπάρχει και μια άλλη οπτική γωνία από την οποία μπορείς να δεις τα πράγματα, αυτό είναι σίγουρο, και φαίνεται ότι είναι περισσότερο συναισθηματική. Και γιατί παίζει και τόσο ρόλο αυτό; Μα επειδή η πραγματικότητα είναι αυτό που εσύ αντιλαμβάνεσαι ως πραγματικότητα, το πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπεις κάτι και το αξιολογείς ως θετικό, αρνητικό, ενδιαφέρον, οτιδήποτε. Η όψη του Άρη με τον Ουρανό στις 11 είναι μια όψη δημιουργικότητας, αλλά και έρωτα. Εξάλλου αυτά τα δύο είναι πολύ κοντά πάντα.

Παρθένος

Η Αφροδίτη από τις 7 και για όλον τον Μάρτιο θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου και αυτό είναι πολύ θετικό, αφενός για την ερωτική σου ζωή, αφετέρου για τα οικονομικά, ειδικά αυτά που μοιράζεσαι με άλλους, όπως και για τις οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Πρώτα από όλα, ως οίκος, σχετίζεται με το πάθος, τα βαθιά συναισθήματα που μοιράζεσαι με έναν άνθρωπο και όχι μόνο συναισθήματα, τα πάντα που μοιράζεσαι με αυτόν ή αυτήν. Στις 11 έχουμε και μια πολύ θετική όψη μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα, η οποία έχει να κάνει περισσότερο με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Ένας έρωτας μπορεί να δημιουργηθεί, επίσης.

Ζυγός

Μεταξύ άλλων το ζώδιό σου είναι ο άρχοντας των σχέσεων. Και μιλάμε για τις σχέσεις κάθε είδους, ο Ζυγός συμβολίζει τη συντροφικότητα, τις συνεργασίες, οποιαδήποτε σχέση μας εξελίσσει και βάσει της οποίας προχωράμε μπροστά. Η Αφροδίτη λοιπόν, η οποία κυβερνάει το ζώδιό σου και έχει τις ίδιες ιδιότητες με εσένα, θα βρίσκεται από τις 7 και για ολόκληρο τον Μάρτιο, στον οίκο σου που έχει να κάνει με τη συμπόρευση, τις σχέσεις και τη συναισθηματική σου ζωή. Ο Μάρτιος είναι πολύ συμβατός με εσένα, είσαι δηλαδή στο στοιχείο σου. Και η όψη του Άρη με τον Ουρανό στις 11 ενισχύει την όλη έμφαση στις σχέσεις. Μπορεί να κινητοποιηθείς και να κάνεις μια νέα γνωριμία ή να συνεργαστείς με ένα νέο άτομο στη ζωή σου, αυτά είναι μόνο τα βασικά από τα πολλά σενάρια που μπορεί να παίζουν.

Σκορπιός

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο δίνεται έμφαση στον πολύπλευρο έκτο οίκο σου. Που σημαίνει πρώτα από όλα ότι θα έχεις αρκετή δουλειά, αλλά η όλη διαδικασία θα είναι ευχάριστη. Ο οίκος αυτός σχετίζεται μεν με την εργασία, αλλά σχετίζεται και με την υγεία, τις υγιεινές συνήθειες και την εμφάνιση και μια τέτοια διέλευση μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις, αντιμετωπίζεις και φροντίζεις τον εαυτό σου. Επίσης, η όψη του Άρη με τον Ουρανό στις 11 ενισχύει κατά πολύ το σενάριο να έχεις μια επαγγελματική ή οικονομική επιτυχία. Την ίδια μέρα, ο Ήλιος και ο κυβερνήτης σου, ο Πλούτωνας, φωτίζουν την ερωτική σου ζωή και οι εξελίξεις μπορεί να είναι αναπάντεχες και καρμικές.

Τοξότης

Μπορεί η Αφροδίτη να βρίσκεται στον Κριό, τον πέμπτο και πιο ερωτικό οίκο σου, από τις 7, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Είναι και οι δικές σου αντιλήψεις περί έρωτα, φλερτ, σχέσεων που έχουν σημασία όπως και η δική σου αντίληψη για τον εαυτό σου και το πώς σχετίζεσαι με τους άλλους γενικότερα. Από πλευράς σύμπαντος, πάντως, έρχεται και κάτι άλλο αυτή τη βδομάδα: εκτός από την Αφροδίτη, ΚΑΙ μια εκπληκτική όψη μεταξύ Άρη και Ουρανού συμβάλλει στο να δημιουργηθεί κάτι νέο στη ζωή σου, ή, αν αυτό το έχεις λυμένο, να διανύσεις μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδο.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη για λίγες μέρες ακόμη θα βρίσκεται στον οίκο της επικοινωνίας και των γνωριμιών, στις 7 όμως θα περάσει στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας, οπότε και από εκεί κατά κάποιο – έμμεσο – τρόπο θα λειτουργήσει θετικά για τη συναισθηματική σου ζωή. Η οποία μπορεί και να έχει κάποια σημάδια μπερδέματος τον τελευταίο καιρό και αυτά μπορεί να οφείλονται και σε προσωπικές σου αναστολές. Γιατί Αιγόκερε έχει μια πολύ καλή φήμη ότι δεν μασάς στη δουλειά και σε άλλα επίπεδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην ότι δεν είσαι ντροπαλός ή ανασφαλής σε άλλους τομείς της ζωής σου. Έτσι πάει, δεν είναι απαραίτητο ότι είμαστε το ΙΔΙΟ σε όλες τις περιστάσεις της ζωής μας.

Υδροχόος

Είναι πιθανό να είσαι ή να μπαίνεις σε μια διερευνητική φάση ως προς δύο πράγματα, αυτά που πραγματικά θέλεις και τον τρόπο με τον οποίο το μοιράζεσαι αυτό με τους άλλους – είναι κι αυτή μια φάση αυτογνωσίας που μπορεί να τροποποιήσει τις σχέσεις σου. Όσον αφορά σε αυτά που θέλεις, καλό θα ήταν να αφήσεις να μιλήσει το συναίσθημα, δηλαδή τα πράγματα είναι απλούστερα από ό, τι φαντάζεσαι: δεν σκέφτεσαι με εξισώσεις τι είναι αυτό που θέλεις. Το νιώθεις. Όταν περνάει σαν σκέψη ή εικόνα από το μυαλό σου, το σώμα σου σου δίνει σήματα ότι εδώ είμαστε. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγη περισσότερη ευφορία, η καρδιά σου να χτυπάει λίγο γρηγορότερα, κάπου πάντως το εντοπίζεις. Οι νοητικές διαδικασίες, στις οποίες έχεις μια προτίμηση ως ζώδιο του αέρα, δεν απαντούν με βεβαιότητα στο ερώτημα “τι θέλω”. Επίσης, η κοινωνική σου ζωή μπορεί να έχει τεράστιο ενδιαφέρον αυτές τις μέρες, όπως και η επαφή και η επικοινωνία με τους άλλους. Η αλληλεπίδραση μπορεί να σε οδηγήσει σε νέα ενδιαφέροντα μονοπάτια.

Ιχθύες

Θέμα πρώτο, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Λόγω της μετακίνησης της Αφροδίτης στον τομέα των οικονομικών σου και μιας εκπληκτικής όψης λίγες μέρες μετά μεταξύ Άρη και Ουρανού. Σημάδια ότι θα ήταν καλό να είσαι περισσότερο πρακτικός αυτή την περίοδο και να εστιάσεις στο ότι μπορείς να έχεις καλά αποτελέσματα στα επαγγελματικά. Για παράδειγμα, μπορείς να κάνεις τώρα μια κίνηση σχετική με αυτά, όπως μια αίτηση, να αναζητήσεις πελάτες ή συνεργάτες. Θέμα δεύτερο, η κοινωνική σου ζωή και οι φίλοι, μια λαμπρή περίοδος για αυτούς τους τομείς. Ο ενδέκατος οίκος σου στον οποίο πραγματοποιείται μια πολύ θετική όψη που αφορά σε αυτούς τους τομείς, έχει να κάνει και με τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου.