Σε μία εποχή που αριστεία, αξιοκρατία, ήθος, ευ αγωνίζεσθαι, όραμα και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο βρίσκονται σε αμφισβήτηση, υπάρχουν πάντα οι μικροί, καθημερινοί ήρωες που μας υπενθυμίζουν όλα εκείνα για τα οποία αξίζει να αγωνιζόμαστε. Να δίνουμε τη μάχη για το αύριο που μας αξίζει και να αγκαλιάζουμε όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Το φυσικό μεταλλικό Ζαγόρι αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλει κάθε ελληνική οικογένεια και βρίσκεται, εδώ και τριάντα χρόνια, στο πλευρό του Έλληνα καταναλωτή. Ως πρεσβευτής του καλού, αγκαλιάζει τους νέους ανθρώπους  που μέσα από τον προσωπικό τους αγώνα να γίνουν καλύτεροι και να επιτύχουν τους στόχους του κάνουν υπερήφανη τη χώρα.

 



ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΚΟΡΙΛΑΣ – 18 ΕΤΩΝ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΕΝΝΙΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Παγκράτι, 19:47 – Ο Αλέξανδρος Σκορίλας μετράει χτυπήματα. Ξεπέρασε τις 3.800 μπάλες και αισθάνεται ήδη κουρασμένος. Πίνει μία γουλιά φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ και συνεχίζει την προσπάθειά του. Ξέρει ότι θα σταματήσει μόνο όταν φτάσει τις 4.000 μπάλες. Έτσι έκανε χθες, έτσι θα κάνει κι αύριο. Είναι ο επικεφαλής της Εθνικής Ομάδας Τέννις Νέων Ανδρών και έχει μια σημαία να σηκώσει ψηλά. Θα πάει από νωρίς για ύπνο γιατί ξέρει ότι θα πρέπει να είναι ξεκούραστος. Η κορυφή απαιτεί καθαρό μυαλό και έμπνευση. Θα την κατακτήσει.

 

 
ΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ – 22 ΕΤΩΝ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

Φάληρο, 03:22 – Ο Χάρης Ιωάννου μένει ξύπνιος γιατί η έμπνευση δεν έχει ωράριο. Θα κοιμηθεί όταν η δημιουργικότητα που καίει σαν φλόγα μέσα του κοπάσει. Έχει όραμα, αποφασιστικότητα και το ταλέντο για να κατακτήσει  τον κόσμο. Είναι μηχανικός υπολογιστών, εφευρέτης αλλά και ο νεότερος Έλληνας βραβευμένος επιστήμονας. Σύντομα του έρχεται μία καινούργια ιδέα – καλύτερη από την προηγούμενη. Πίνει μία γουλιά φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ και αμέσως κάθεται στον υπολογιστή. Νέες ιδέες σφυροκοπούν το μυαλό του. Θα τις κάνει όλες πράξη.

 

 ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ – 5,5 ΕΤΩΝ – ΤΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕ ΠΙΑΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

Μαρούσι, 17:31 – Ο Στέλιος Κερασίδης βγαίνει από το μάθημα πιάνου. Το χαμόγελό του είναι πελώριο γιατί κατάφερε και σήμερα να ξεπεράσει τον εαυτό του – όπως ακριβώς θα κάνει και αύριο. Αγαπά ό,τι κάνει και κάνει ό,τι αγαπά, αυτό είναι το καύσιμο του για να συνεχίζει το πιάνο. Το όραμά του είναι σπουδαίο και ξεπερνά ακόμη και τις εντυπωσιακές του διακρίσεις καθώς έχει ήδη κατακτήσει δύο πανελλήνια βραβεία σε διαγωνισμούς πιάνο. Η μουσική κυλά στα αυτιά του. Σκέφτεται όλες εκείνες τις νέες εμπειρίες στο πιάνο που θα έχει τις επόμενες ημέρες, το υπέροχο μονοπάτι του στον κόσμο της μουσικής. Θα το ακολουθήσει.


ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΚΑΡΚΟΥ – 12 ΕΤΩΝ – ΚΑΤΕΧΕΙ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ 5ΧΛΜ ΑΘΗΝΑΣ

Αγία Παρασκευή, 12:55 – Η Γλυκερία Σκάρκου βρίσκεται καθισμένη στο θρανίο της αλλά ο νους της τρέχει στην προπόνηση. Σε λίγο θα τρέχει κι εκείνη για να κατακτήσει τα όνειρά της, να αγγίξει το μεγαλείο της κορυφής και να βγει νικήτρια στον στίβο της ζωής. Βγήκε ήδη τρίτη στον ημι-μαραθώνιο των πέντε χιλιομέτρων στην Αθήνα και ονειρεύεται τις νέες προκλήσεις στον στίβο. Της αρέσει το τρέξιμο και δεν θα σταματήσει να τρέχει μέχρι να φτάσει στον προορισμό της. Πίνει μία γουλιά φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, σκουπίζει το στόμα της και ακούει το κουδούνι. Τρέχει για να βγει πρώτη από το σχολείο και να φτάσει στο προπονητικό κέντρο. Θα τα καταφέρει.