Η πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα για τον Ολυμπιακό! Οι "ερυθρόλευκοι" διανύουν σεζόν-όνειρο στο Europa Conference League και για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα βρεθούν σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Με πίστη, όνειρα και "δίψα" για διάκριση, οι Πειραιώτες θα καταθέσουν την ψυχή τους στον πρώτο ημιτελικό με την Άστον Βίλα στο "Villa Park" με στόχο ένα θετικό και διαχειρίσιμο αποτέλεσμα ενόψει της μεγάλης ρεβάνς στο "καυτό" και κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0y9koym9gmx)

Να γράψει ιστορία στο Μπέρμιγχμαμ ο... φορτσάτος Ολυμπιακός κόντρα στην Άστον Βίλα

Από το Μπέρμιγχαμ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, με τους "ερυθρόλευκους" να κοντράρονται με την Άστον Βίλα στο "Villa Park" στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό. Η σπουδαία αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 22:00, ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2. Οι Πειραιώτες μετά την επική πρόκρισή τους επί της Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία έδειξαν αποφασισμένοι για... μεγάλα πράγματα και μετά τη νίκη τους επί της Λαμίας πάνε στην Αγγλία με... φόρα και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0yawrqn5oyx)
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει τους περισσόερους παίκτες στη διάθεσή του, με μοναδικοί απόντες να είναι οι τιμωρημένοι Μασούρας και Ντόη. Αξίζει να τονιστεί ότι στην "ερυθρόλευκη" αποστολή βρίσκεται και ο νεαρός Πρεκατές, ο οποίος είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός της Κ19, της ομάδας που κατέκτησε το Youth League. "Η πρόκριση κρίνεται σε 180 λεπτά, όμως δεν μπορείς να σκέφτεσαι και τα 180 λεπτά αυτή τη στιγμή. Θα σκεφτούμε μόνο το πρώτο παιχνίδι, ανάλογα από το πώς θα πάει και σε κάθε περίπτωση ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε", δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0y940tixc5t)
Στην αντίπερα όχθη, η Άστον Βίλα που για να βρεθεί στα ημιτελικά απέκλεισε τη Λιλ, έχει αρκετές απουσίες, καθώς πέρα από τους Μπουμπακάρ Καμαρά, Εμιλιάνο Μπουεντία, Τάιρον Μινγκς, Τζέικομπ Ράμσεϊ. που είναι εδώ και καιρό τραυματίες, στο απουσιολόγιο ήρθαν να προστεθούν οι Γιούρι Τίλεμανς, Εμιλιάνο Μαρτίνες και Άλεξ Μορένο, ενώ αμφίβολη είναι συμμετοχή του Νικολό Τζανιόλο. "Ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Λιλ και ο Ολυμπιακός έχουν μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη και πολλούς διεθνείς ποδοσφαιριστές. Τους σεβόμαστε και ξέρουμε ότι το να είσαι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι πραγματικά διασκεδαστικό", δήλωσε ο Ουνάι Έμερι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0yqroba25j5)

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Παπαδούδης, Τζολάκης, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Φορτούνης, Κάρμο, Ροντινέι, Όρτα, Ρίτσαρντς, Αλεξανδρόπουλος, Ρέτσος, Πρεκατές.

Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 22:00 COSMOTE SPORT 2