Ένας ακόμη Έλληνας του εξωτερικού ζει μοναδικές στιγμές! Ο Βασίλης Ζαγαρίτης ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Serie B με την Πάρμα μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της φετινής σεζόν! Ο 22χρονος αριστερός μπακ πανηγύρισε με την... ψυχή του το επίτευγμα της ομάδας του η οποία είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια Ιταλίας στην δεύτερη κατηγορία!

Πρωταθλητής Serie Β με την Πάρμα ο Ζαγαρίτης - Τα... πανηγύρια με τους συμπαίκτες του

Πρωταθλήτρια της Serie B είναι και επίσημα η Πάρμα, με την ιταλική ομάδα μετά από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Κρεμοζένε κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας στο "Έντιο Ταρντίνι". Ο Βασίλης Ζαγαρίτης αν και ήταν εκτός αποστολής από τον εν λόγω αγώνα, πανηγύρισε με τη... ψυχή του την κούπα με την οποία φωτογραφήθηκε γεμάτος ευτυχία και χαμόγελα!



Αξίζει να τονιστεί ότι το συμβόλαιο του 22χρονου ακραίου αμυντικού ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ενώ μένει να φανεί το αν θα παραμείνει σε ιταλικό έδαφος ή θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Πάρμα κατέγραψε συνολικά 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία με την κούπα του πρωταθλήματος το οποίο κρατά στα χέρια του μ' έναν συμπαίκτη του, με το χαμόγελο του να τα λέει... όλα.

zaxaritis-serie_b