Δεν συναινεί ο 50χρονος καθ'ομολογίαν δολοφόνος στο να παραστεί ο γιος του στην κηδεία της μητέρας του, που έχασε τη ζωή της μετά το σοκαριστικό έγκλημα στο Μενίδι. Σημειώνεται ότι η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Αλβανία.

Ειδικότερα, άτομα από το φιλικό περιβάλλον ζητούν ένα έγγραφο από τον εισαγγελέα ώστε να μπορέσει το παιδί να ταξιδέψει και να πει το «τελευταίο αντίο» στην μητέρα του.

Υπενθυμίζεται πως στον 50χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακρίτρια και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα, την οποία και έλαβε. 

Μενίδι: «Είσαι που...να σαν τη μάνα σου» έλεγε στην κόρη του ο 50χρονος - Σοκάρουν τα μαρτύρια στην 40χρονη

Σημειώνεται ότι ο δολοφόνος είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι και στα παιδιά του, αρκετές φορές έλεγε στην κόρη του «είσαι που...να σαν την μάνα σου».

Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι ο 50χρονος ήταν βίαιος απέναντι στη πρώην σύζυγό του μάλιστα κάποια στιγμή μεταξύ των βασανιστηρίων που της έκανε της είχε βουτήξει το πρόσωπο στον ασβέστη ενώ άλλη φορά την απειλούσε ότι θα της ρίξει χλωρίνη όταν ήταν έγκυος.

Τραγική φιγούρα η κόρη της 40χρονης

Τραγική φιγούρα της δολοφονίας η κόρη της άτυχης γυναίκας, η οποία, σύμφωνα με το STAR, έχοντας μια φωτογραφία της μητέρας της στο κινητό της ρωτούσε εναγωνίως τους αστυνομικούς για το αν είναι η μητέρα της η γυναίκα που κείτονταν νεκρή λίγα μέτρα πιο μακριά.

Οι αστυνομικοί της επιβεβαίωσαν πως ήταν δυστυχώς η μητέρα της, με το νεαρό κορίτσι να ξεσπά σε λυγμούς, μονολογώντας πως «ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά».