Ο Ματίας Αλμέιδα είναι γνωστό πως είναι πρόσωπο λατρείας στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ. Στην πρώτη χρονιά στο "τιμόνι" της "Ένωσης" κατέκτησε το νταμπλ, ενώ στη δεύτερή του σεζόν διεκδικεί με αξιώσεις το back-to-back στη Super League. Ο Αργεντινός τεχνικός γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών του σε κάθε ματς, οι οποίοι τον αποθεώνουν και δείχνουν πόσο πολύ τον αγαπούν και τον εκτιμούν.

Μια μερίδα οπαδών της ΑΕΚ, περίπου 100 ατόμων, επισκέφτηκε το σπίτι του Αλμέιδα στη Γλυφάδα τη Μεγάλη Τετάρτη προκειμένου να του δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, του έδωσαν δώρα κιτρινόμαυρες φανέλες και του μίλησαν με λόγια καρδιάς, κάτι που προκάλεσε και τη συγκίνηση του προπονητή του "Δικεφάλου".

Τα δώρα των οπαδών της ΑΕΚ στον Αλμέιδα και η συγκίνηση του Αργεντινού

Η Μεγάλη Τετάρτη ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είδε περίπου 100 οπαδούς της ΑΕΚ έξω από την εξώπορτα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. Ο Αργεντινός τεχνικός αμέσως κατέβηκε για να τους υποδεχθεί, με τους οπαδούς να του δείχνουν έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Μάλιστα, του έδωσαν ως δώρα κιτρινόμαυρες φανέλες.

Όλη αυτή η κίνηση των οπαδών της ΑΕΚ προκάλεσε και τη συγκίνηση του Αλμέιδα, ο οποίος τους ευχαρίστηκε θερμά για όλο αυτό που του επιφύλαξαν. Για ακόμη μια φορά ο "Πελάδο" έγινε αποδέκτης αγάπης και λατρείας από τους φίλους της ομάδας του, οι οποίοι λίγα 24ωρα πριν είχαν υποδεχθεί την "κιτρινόμαυρη" αποστολή στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" μετά την επιστροφή της "Ένωσης" από τη Θεσσαλονίκη και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.