Χωρίς τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο Game 2 των playoffs της Basket League κόντρα στην ΑΕΚ (17:15) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το οποίο θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσουν οι "ερυθρόλευκοι" πριν "πετάξουν" με προορισμό το Βερολίνο για το Final Four της Euroleague

Εκτός 12αδας με ΑΕΚ οι ΜαΚκίσικ και Γκος για τον Ολυμπιακό πριν το Final Four

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση του τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος για το Game 2 των playoffs της Basket League του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται με ίωση και τον δεύτερο να εξακολουθεί να έχει στομαχικές διατατάχες. Έτσι οι δυο Αμερικανοί έμειναν εκτός πλάνων καθώς δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Παράλληλα, νοκ αουτ από την αναμέτρηση με την "Ένωση" για τους Πειραιώτες είναι και οι Μόουζες Ράιτ, Λουκ Σίκμα και Ίγκνας Μπραζντέικις καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός προηγείται της ΑΕΚ με 1-0 στη σειρά καθώς είχε επικρατήσει με 92-75 στο Game 1 στο ΣΕΦ και είχε πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1acbcz2yg2x)