Δεκαπέντε ημέρες πέρασαν από την ραδιοφωνική συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στα Παραπολιτικά 90,1 στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή με τον πρόδερο του ΣΥΡΙΖΑ να ερωτάται τότε για το ενδεχόμενο "κλείσιμο" του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας "Αυγή", η οποία ανακοίνωθηκε χθες 25 Ιουνίου 2024 και να δηλώνει "αισιόδοξος".

Συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση λέγοντας πως «επεξεργαζόμαστε όλες τις επιλογές και είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις για να συνεχίσουν. Στο σπίτι του Μπελογιάννη είχα συγκινηθεί όταν είδα σε μία φωτογραφία να κρατά την “Αυγή”. Έχω ένα κόμμα με μεγάλη ιστορία και μία εφημερίδα που έχει εμπνεύσει κόσμο. Έχω πλήρη συνείδηση της ευθύνης μου».

Τελικά, ύστερα από λίγες εβδομάδες ο κ. Κασσελάκης προχώρησε στην αναστολή της καθημερινής κυκλοφορίας της «Αυγής», της ιστορικής εφημερίδας της Αριστεράς.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την συνέντευξή του

O Στέφανος Κασσελάκης στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή  12-06-24

Η επιβεβαίωση του Big Mouth

Η είδηση σχετικά με το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας «Αυγής» έρχεται ως επιβεβαίωση των όσων είχε αναφέρει το "The Big Mouth" στο powergame.gr στις 28 Μαϊου του 2024.

«Και εκεί που άκουγα την πηγή μου (τις τελευταίες ημέρες μόνο ακούω), μήπως και μάθω δυο-τρία πράγματα παραπάνω, για την απόφαση Κασσελάκη να δημοσιοποιήσει το Πόθεν Έσχες πριν από τις ευρωεκλογές, μου προέκυψε και μια είδηση.

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη μου, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει σφόδρα προβληματισμένος με το αν πρέπει να συνεχίσει να ρίχνει χρήματα στη «μαύρη τρύπα» της κομματικής «Αυγής». Με δεδομένο ότι ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα από τα συστημικά μέσα, έχω την αίσθηση ότι μετά τις ευρωεκλογές, και στο πλαίσιο ενός ευρύτερου συμμαζέματος, δεν αποκλείεται να προχωρήσει μέχρι και στην αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου», είχε αναφέρει η στήλη.