Νέο «χτύπημα» φαίνεται να ετοιμάζουν οι «γαλάζιοι» επαναστάτες και μάλιστα κάποιοι δεν αποκλείουν να το κάνουν και μέσα στην εβδομάδα, περιμένοντας προφανώς τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιστρέψει από τη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr. Και όταν λέμε επαναστάτες εννοούμε κάποιους κατατρεγμένους βουλευτές της ΝΔ, που δεν έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν κάποιο χαρτοφυλάκιο και επειδή δεν το εξασφάλισαν, αποφάσισαν να το παίξουν αντάρτες.

Για αυτούς που έχουν την απορία για το ποιος είναι ο «εγκέφαλος» των ανταρτών, από τα συμφραζόμενα συμπεραίνεται ότι τη θέση έχει ο βουλευτής της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, που από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 ονειρευόταν να γίνει αρχηγός της κεντροδεξιάς. Μάλιστα, ο ίδιος πίστευε για τον εαυτό του πως είχε όλα τα φόντα να διαδεχτεί τον Καραμανλή στην ηγεσία της ΝΔ.

Πάντως εσχάτως φαίνεται ότι με τη βοήθεια του μέντορά του, Μανώλη Κοττάκη, την έχει ξαναδεί αρχηγός. Το σίγουρο είναι ότι ο Στυλιανίδης της Ροδόπης, ωστόσο το προσπαθεί και δη μετά πάθους μήπως και καταφέρει να πείσει τον Μητσοτάκη ότι αξίζει μια θέση στη κυβέρνηση…

Τι αναφέρει το Big Mouth 

-Αν κάτι γνωρίζω σχετικώς καλά, είναι την ψυχολογία των κατατρεγμένων βουλευτών της ΝΔ. Όσων δεν έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν κάποιο χαρτοφυλάκιο και επειδή δεν το εξασφάλισαν, αποφάσισαν να το παίξουν αντάρτες. Οι «γαλάζιοι» επαναστάτες, βλέποντας ότι κάπως «μάσησε» το κεντρικό σύστημα, ετοιμάζονται λέει να «ξαναχτυπήσουν» και μάλιστα κάποιοι δεν αποκλείουν να το κάνουν και μέσα στην εβδομάδα (προς το τέλος της), περιμένοντας προφανώς τον πρόεδρο Μητσοτάκη να επιστρέψει από τη Νέα Υόρκη. Επειδή, όμως, είμαι ολίγον τι περίεργος, τις τελευταίες μέρες αναζητώ εναγωνίως τον «εγκέφαλο» των ανταρτών. Αν και δεν βρήκα έστω και έναν να μου τον κατονομάσει, από τα συμφραζόμενα κατέληξα στον βουλευτή Ροδόπης, Ευριπίδη Στυλιανίδη, που από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 ονειρευόταν να γίνει αρχηγός της κεντροδεξιάς. Για να ακριβολογώ, πίστευε (ο ίδιος για τον εαυτό του) πως είχε όλα τα φόντα να διαδεχτεί τον Καραμανλή στην ηγεσία της ΝΔ. Μάλιστα, ο αστικός μύθος τον θέλει να ζητεί από τον κουρέα του να τον κουρεύει στο στυλ του πρώην πρωθυπουργού, για να τον βλέπουν οι νεοδημοκράτες και να λένε «να τος, να τος ο Καραμανλής». Από την εξέλιξη της ιστορίας αποδείχθηκε ότι στο μόνο που κατόρθωσε να μοιάσει στον Κώστα της Ραφήνας ήταν τα παραπανίσια κιλά. Αν καταλαβαίνω καλά, με τη βοήθεια του μέντορά του, Μανώλη Κοττάκη (της Εστίας), εσχάτως την έχει ξαναδεί αρχηγός. Δεν μπορώ να εκτιμήσω αν αυτήν τη φορά θα τα καταφέρει ο Ευριπίδης, ωστόσο το προσπαθεί και δη μετά πάθους μήπως και καταφέρει να πείσει τον Μητσοτάκη ότι αξίζει μια θέση στη κυβέρνηση, άντε στη χειρότερη να δεχτεί να γίνει γραμματέας της ΝΔ.