Το Μαϊάμι Χιτ - Σέλτικς για τα playoffs του NBA δεν είχε μόνο εντυπωσιακές φάσεις, θέαμα και το... 3-1 της Βοστώνης αλλά και "λάμψη" αστέρων στις εξέδρες! Στα VIP του "Kaseya Center" για να παρακολουθήσει διά ζώσης την αναμέτρηση έδωσε το "παρών" ο παγκοσμίου φήμης "μάγος" της μπάλας Λιονέλ Μέσι μαζί με τους συμπαίκτες του στην Ίντερ Μαϊάμι, Λουίς Σουάρες, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα. Φυσικά, όταν η κάμερα "έπιασε" τον Αργεντινό ακολούθησαν η αποθέωση και τα φλας των κινητών και των καμερών απ' όσους βρίσκονταν στο γήπεδο!

Ο Μέσι μαγνήτισε τα βλέμματα στο NBA και το Μαϊάμι Χιτ - Σέλτικς

Όσοι βρέθηκαν στο Μαϊάμι Χιτ - Σέλτικς δεν είχαν απλά την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια συναρπαστική... παράσταση του NBA αλλά και το ποδοσφαιρικό ίνδαλμα εκατομμυρίων ανθρώπων Λιονέλ Μέσι, ο οποίος βρέθηκε στα VIP του "Kaseya Center" για να παρακολουθήσει δια ζώσης το Game 4 των δυο ομάδων, στο οποίο οι "Κέλτες" πήραν τη νίκη με 102-88 και έκαναν το 3-1 στην ανατολική περιφέρεια. 

Unexpected! Lionel Messi's Surprise Appearance at Miami Heat vs. Boston Celtics Game Shocks Fans!🐐🇦🇷

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μόλις διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται στο γήπεδο και τον "έπιασε" η κάμερα, η οποία μάλιστα εστίασε αρκετές φορές στον ίδιο, έγινε αντικείμενο... λατρείας από όλους όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο που τον αποθέωσαν και τράβηξαν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο. Μάλιστα, ο Μέσι δεν ήταν μόνος του, είχε και... εκλεκτή παρέα, τους συμπαίκτες του στην Ίντερ Μαϊάμι Λουίς Σουάρες, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.