Η αρχή έγινε μετά την ανεπανάληπτη εξάρα επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Europa Conference League. Ακολούθησαν οι υποδοχές της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού μετά τους θριάμβους επί της Φενερμπαχτσέ αλλά και εκείνη της ομάδας Κ19 για την κατάκτηση του Youth League. Και σήμερα ήταν η ώρα των “λιονταριών του Γιώργου Μπαρτζώκα” να γνωρίσουν την αποθέωση!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14tmflf1z7d)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού τείνουν να γίνουν φέτος… μόνιμοι κάτοικοι του “Ελευθέριος Βενιζέλος”, καθώς ο σύλλογος του Πειραιά ζει την πιο χρυσή σεζόν της ιστορίας του, διεκδικώντας συνολικά έξι ευρωπαϊκά τρόπαια!

Το πάρτι του Ολυμπιακού ξεκίνησε ξημερώματα Πέμπτης και ελπίζουν όλοι να ολοκληρωθεί... ξημερώματα Παρασκευής

Σε μια μέρα που ο Ολυμπιακός ελπίζει να πανηγυρίσει τα μεσάνυχτα την πρώτη πρόκριση του σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο ποδόσφαιρο, η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου επέστρεψε στην Αθήνα με το τρίτο διαδοχικό εισιτήριο για Final 4 στην Euroleague, δίνοντας την ιδανική έναρξη σε ένα 24ωρο που άπαντες ελπίζουν να είναι.. θρυλικό κι ονειρεμένο.

Οι “ερυθρόλευκοι” φίλαθλοι αποθέωσαν τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, τον “αρχηγό” Κώστα Παπανικολάου και όλους τους παίκτες, αλλά η αλήθεια είναι ότι μόλις πρόβαλε από την πόρτα του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ομάδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας επικράτησε… σεισμός!

Οι ιαχές “φέρτε μας το Ευρωπαϊκό” και “μέχρι τέλους” που δονούν τα τελευταία χρόνια το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας… σκέπασαν τα πάντα και στα Σπάτα και αποτέλεσαν τη μουσική επένδυση ενός ακόμη υπέροχου “ερυθρόλευκου” πρωινού.

Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες από την υποδοχή της αποστολής του Ολυμπιακού:

ypodoxi_olympiakos_barcelona_euroleague_final_4_2024_2
ypodoxi_olympiakos_barcelona_euroleague_final_4_2024_3
ypodoxi_olympiakos_barcelona_euroleague_final_4_2024_4
ypodoxi_olympiakos_barcelona_euroleague_final_4_2024_5