Η Καϊσέρισπορ βίωσε στιγμές... τρόμου και αγωνίας στον αέρα! Η αποστολή της ομάδας του Δημήτρη Κολοβέτσιου ταξίδευε με προορισμό την Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε και κατά τη διάρκεια της πτήσης το αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό και μάλιστα δυο φορές, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να προσγειωθεί αναγκαστικά στην Καισαρεία. Άπαντες βίωσαν σοκαριστικές στιγμές και μεγάλη ταλαιπωρία και ευτυχώς δεν υπήρηξαν τραυματισμοί και όλοι είναι καλά στη υγεία τους. Μετά από μερικές ώρες, η αποστολή ταξίδεψε κανονικά για την Πόλη. 

Το αεροπλάνο της Καϊσέρισπορ χτυπήθηκε από κεραυνό - Κανένας τραυματισμός

Μία από τις πιο σοκαριστικές εμπειρίες βίωσε η αποστολή της Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου όταν το αεροπλάνο που τους μετέφερε για Κωνσταντινούπολη χτυπήθηκε δυο φορές από κεραυνό, κάτι που οδήγησε τον πιλότο σε αναγκαστική προσγείωση στην Καισαρεία προκειμένου να ελεγχθεί το αεροσκάφος και να κρίνουν οι αρμόδιοι αν είναι σε θέση να "πετάξει" ξανά.


Όλοι οι επιβάτες της πτήσης ευτυχώς ήταν καλά στην υγεία τους και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Μάλιστα, αν και αρχικά οι παίκτες ήταν διστακτικοί στο να ανέβουν ξανά στο αεροπλάνο μετά την τρομακτική εμπειρία τους όταν και κρίθηκε ότι μπορεί το αεροσκάφος να ταξιδέψει κανονικά, εντέλει το έκαναν και η πτήση αναχώρησε μετά από λίγες ώρες για την Πόλη. Η Καϊσέρισπορ όταν και έφτασε στην Κωνσταντινούπολη ανέβασε και ένα βίντεο με την προσγείωση στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.


"Το αεροπλάνο της Καϊσερίσπορ, που θα παίξει με την ομάδα της Φενέρμπαχτσε την Κυριακή εκτός έδρας, χτυπήθηκε από κεραυνό δύο φορές κατά την πτήση της για την Κωνσταντινούπολη. Συνεχίζονται οι διαδικασίες δοκιμών στο αεροπλάνο που επέστρεφε στο αεροδρόμιο Ερκιλέτ. Οι παίκτες μας είναι σε καλή κατάσταση και η ομάδα μας περιμένει στο αεροδρόμιο για να επαναπρογραμματιστεί η πτήση", δήλωσε στα Μέσα της Τουρκίας ο εκπρόσωπς Τύπου της Καϊσέρισπορ.