Μία εκ των Λιντς και Σαουθάμπτον θα βρεθούν του χρόνου στην Premier League, με τις δύο ομάδες να προκρίνονται στον τελικό των Playoffs της Championship. Τα "παγώνια" άφησαν εκτός συνέχειας με 4-0 την Νόριτς, ενώ οι "Άγιοι" επικράτησαν με 3-1 της Γούεστ Μπρομ σ' ένα παιχνίδι όμως που στο φινάλε υπήρξαν επεισόδια.

Επεισόδια στον ημιτελικό της Championship ανάμεσα σε οπαδούς 

Τη νίκη με 3-1 και τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό των Playoffs της Championship πέτυχε η Σαουθάμπτον κόντρα στην Γουέστ Μπρομ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και με τρια γκολ στο δεύτερο ημίχρονο άφησαν εκτός συνέχειας την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1c878z1tz2p)
Μετά το τέλος του αγώνα όμως η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο ξέφυγε μιας και οι φίλαθλοι των "Αγίων" εισέβαλαν στο γήπεδο με στόχο να πανηγυρίσουν την μεγάλη πρόκριση στον τελικό, εκεί που θα αντιμετωπίσουν την Λιντς στο Γουέμπλεϊ.

Κάποιοι από τους οπαδούς των γηπεδούχων κινήθηκαν απειλητικά προς τους φιλάθλους της Γουέστ Μπρομ με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια. Ξεκίνησαν πετώντας διάφορα αντικείμενα όπως μπουκάλια αλλά και καπνογόνα, ενώ υπήρξαν αρκετοί που οριακά δεν ήρθαν σε μάχη σώμα με σώμα, με την αστυνομία να παρεμβαίνει και να αποφεύγονται τυχόν μεγαλύτερα επεισόδια.