Μπορεί η Ίντερ να είναι εδώ και αρκετές αγωνιστικές πρωταθλήτρια όμως οι υπόλοιπες μάχες της Serie A είναι αρκετά αμφίρροπες. Λίγο τα αυξημένα ευρωπαϊκά εισιτήρια, λίγο η... ανισόρροπη κατάσταση κάποιων ομάδων έχουν φέρει την Τορίνο να διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη, μετά τη νίκη της επί της Μίλαν με 3-1. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1d39n7lc955)

Ο Σαπάτα εβαλε μπροστά στο σκορ την γκρανάτα στο 26ο λεπτό και ο Ίλιτς στο 40' την έστειλε με αέρα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με την έναρξη του δευτέρου μέρους να φέρνει το 3-0 με εκπληκτικό γκολ του Ροντρίγκες, το πρώτου του στα τέσσερα χρόνια που φοράει τη φανέλα της "Τόρο".

Από εκεί και πέρα, η Τορίνο έδωσε χώρο στους Μιλανέζους παίζοντας για να διαφυλάξει το πολύτιμο τρίποντο και εκείνοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής, με τον Μπενασέρ να μειώνει σε 3-1 με πέναλτι στο 55ο λεπτό.

Σημειώνεται πως η Τορίνο σκόραρε τρία γκολ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μίλαν για πρώτη φορά μετά από τις 26 Απριλίου 1959 (3-3 εντός έδρας κόντρα στους ροσονέρι), ήτοι 65 χρόνια και 22 ημέρες πριν.

Τι χρειάζεται η Τορίνο για να πετάξει "εκτός Ευρώπης" τη Φιορεντίνα!

Την τελευταία αγωνιστική της Serie A, η Τορίνο φιλοξενείται από την Αταλάντα η οποία όμως σφράγισε την έξοδό της στο Champions League. Οι "Μπεργκαμάσκι" έχουν να αντιμετωπίσουν επίσης στο Μπέργκαμο την Φιορεντίνα (σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί μετά τον τελικό του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό) η οποία έχει επίσης να παλέψει κόντρα στην Κάλιαρι που καίγεται για την κατηγορία. Η "Τόρο" θέλει δική της νίκη και καμία νίκη των "Βιόλα" για να βγει εκείνη όγδοη.