Μπορεί να μη βρεθεί στο χορτάρι, όμως θα βρεθεί στις... εξέδρες του "Wembley" o Γκάρεθ Μπέιλ για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Champios League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ντόρτμουντ! Ο άλλοτε αστέρας της "Βασίλισσας" θέλησε να δώσει και τα... προγνωστικά του σχετικά με την ομάδα που θα θριαμβεύσει και θα σηκώσει την ευρωπαϊκή του κούπα και η αλήθεια είναι ότι η απάντησή του ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη!

Ρεάλ ή Ντόρμουντ βλέπει νικητή στον τελικό του Champions League o Μπέιλ;

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θα έχει διαφορετικό ρόλο στον τελικό του Champions League και όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του, δεν θα έχει το... άγχος που είχε ως παίκτης αλλά θα το απολαύσει ως θεατής. Ο άλλοτε παίκτης των Μαδριλένων που έγραψε τη δική του ιστορία στον σύλλογο θα βρεθεί στο "Wembley" και μάλιστα εμφανίστηκε σίγουρος πως η Ρεάλ θα είναι αυτή που θα κατακτήσει το τρόπαιο και μάλιστα με 3-0 επί της Ντόρτμουντ. Άρα μιλάμε ότι δίνει ξεκάθαρο φαβορί και με άνετη νίκη...

"Θα είναι ωραίο που θα πάω στον τελικό χωρίς όλο αυτό το άγχος και τις απαιτήσεις που υπήρχαν όσο ήμουν παίκτης. Δεν το έχω συνηθίσει ακόμα αυτό το συναίσθημα, αλλά θα το απολαύσω", υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Γκάρεθ Μπέιλ.