Στην Ελβετία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Παπαδόπουλος ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Λουγκάνο! Ο Ελληνογερμανός σέντερ μπακ που αποχώρησε ως ελεύθερος από την δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ, τα βρήκε σε όλα με τους Ελβετούς και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα τρία χρόνια. Μάλιστα, είχαν συνδέσει το όνομα του και με τον Παναθηναϊκό!


Παίκτης της Λουγκάνο και με τη... βούλα ο Αντώνης Παπαδόπουλος

O Αντώνης Παπαδόπουλος αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο ελβετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λουγκάνο μετά τη θητεία του στην Ντόρτμουντ και τις παραστάσεις που αποκόμισε από το γερμανικό πρωτάθλημα. Τη φετινή σεζόν κατέγραψε δυο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα αγωνιζόμενος συνολικά 116 λεπτά, ενώ με την δεύτερη έπαιξε σε 17 παιχνίδια με απολογισμό 2 γκολ και 2 ασίστ.


Η παρουσίαση του μάλιστα έγινε με ιδιαίτερο τρόπο. Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσίευσε η Λουγκάνο στα social media, o ίδιος περιηγείται στη λίμνη του Λούγκανο με θαλάσσιο ταξί και καθώς βγαίνει ξεχνάει τη φανέλα της πρώην ομάδας του, Ντόρτμουντ. Συνολικά στο διάστημα της θητείας του στην πρώτη ομάδα των Βεστφαλών κατέγραψε 8 συμμετοχές, ενώ στην δεύτερη 64.