Το δικό της τέλος... εποχής φέρεται πως έγραψε η Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά το τέλος του τελικού του Champions League κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η γερμανική ομάδα μετά τις αποχωρήσεις των Ρόις και Τέρζιτς ανακοίνωσε την απομάκρυνση και του Ματς Χούμελς.

Tέλος από την Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Ματς Χούμελς

Έτοιμη να περάσει στο επόμενο... επίπεδο είναι η Ντόρτμουντ, η οποία αποφάσισε να ξεσκαρτάρει το ρόστερ της και να κάνει κινήσεις με γνώμονα το μέλλον. Οι παίκτες... σημαίες της ομάδας αποχώρησαν και η νέα εποχή ξεκινάει στην Βεστφαλία.

Το αντίο του Μάρκο Ρόις από την Ντόρτμουντ δεν πήγε όπως θα ήθελαν οι δύο πλευρές, καθώς η γερμανική ομάδα δεν μπόρεσε να κατακτήσει το Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Έντιν Τέρζιτς να πληρώνει το... μάρμαρο του χαμένου τελικού.

Μετά την αποχώρηση και του προπονητή ήρθε η ώρα να εγκαταλείψει το... καράβι της Ντόρτμουντ και ο Ματς Χούμελς, με τους Βεστφαλούς να ανακοινώνουν την αποχώρηση του Γερμανού αμυντικού από την ομάδα μετά από 13 χρόνια.

"Ο Γερμανός αμυντικός πέρασε πάνω από 13 χρόνια στην ομάδα και άφησε το στίγμα του στον σύλλογο, όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και Κύπελλα με τον σύλλογο, που είχε πολλές επιτυχίες. Είμαστε ευγνώμων για την πετυχημένη πορεία που είχαμε μαζί", ανέφερε ο σύλλογος της Βεστφαλίας, ενώ ο Χούμελς σχολίασε πως:



"Αγαπητοί οπαδοί, ο χρόνος μου με τα κιτρινόμαυρα ήρθε στο τέλος του μετά από περισσότερα από 13 χρόνια. Ήταν μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση για εμένα που έπαιξα στην Ντόρτμουντ για τόσο καιρό και υπήρξα μέλος ενός μεγάλου ταξιδιού από την 13η θέση του Ιανουαρίου του 2008.

Είχα την τιμή να συναντήσω εξαιρετικούς προπονητές και παίκτες. Κρατάω τα δάχτυλά μου σταυρωμένα, για να συναντηθούμε ξανά στο Borsigplatz όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να γιορτάσουμε. Θα μου λείψετε."