Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς πραγματοποίησαν μία εξαιρετική χρονιά στο NBA, φτάνοντας μέχρι τους τελικούς της Δύσης, εκεί όπου έχασαν από τους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς. Οι "λύκοι" ενίσχυσαν το ροτέισον τους με τις μεταγραφές των Πι Τζέι Ντοζίερ και Τζο Ίνγκλις.

Μεταγραφές στο NBA για τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Το αντίστροφο δρομολόγιο σε σχέση με εκείνο του περσινού καλοκαιριού έκανε ο Πι Τζέι Ντοζίερ, με τον Αμερικάνο γκαρντ να αφήνει αυτή τη φορά τη Euroleague για να επιστρέψει στο NBA φορώντας για την επόμενη χρονιά τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.



Στην Παρτιζάν δεν "έλαμψε" με τις εμφανίσεις του, αλλά αυτό δεν τον δυσκόλεψε να βρει το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του. Στην ομάδα της Σερβίας είχε μέσο όρο 9,2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ, μη καταφέρνοντας να οδηγήσει το σύλλογο στα Playoffs της Euroleague.

Οι "λύκοι" δε σταμάτησαν εκεί όμως, καθώς λίγες ώρες αργότερα έκαναν γνωστό πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Δύσης, ο Τζο Ίνγκλις με τον 37χρονο Αυστραλό να γίνεται ξανά συμπαίκτης με τους Ρούντι Γκομπέρ και Μάικ Κόνλεϊ Τζούνιορ που είχαν συνυπάρξει στη Γιούτα.



Ο Ίνγκλις την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στους Ορλάντο Μάτζικ, βοηθώντας με τον τρόπο του την ομάδα να μπει στα Playoffs της Ανατολής εκεί όπου ηττήθηκε στα προημιτελικά με 4-3 νίκες από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.