Σε... ξεκαθάρισμα του ρόστερ του προχωρά ο Παναθηναϊκός! Το "τριφύλλι" με την έλευση του Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο περνά σε νέα... εποχή και στα πλάνα του Ουρουγουανού προπονητή δεν βρίσκεται ούτε ο Αϊτόρ ούτε ο Ρούμπεν Πέρεθ που έμειναν και εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από την ομάδα ότι δεν υπολογίζονται και πως μπορούν να αναζητήσουν την επόμενη ποδοσφαιρική τους "στέγη". Μάλιστα, ο Αϊτόρ έκανε unfollow την "πράσινη" ΠΑΕ στο Instagram όμως κράτησε την... ΚΑΕ!

Πρόωρο... τέλος για Αϊτόρ και Πέρεθ στον Παναθηναϊκό

Η έλευση του Ντιέγκο Αλόνσο στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού έφερε... ανακατατάξεις και αλλαγή δεδομέων. Τόσο ο Αϊτόρ όσο και ο Ρούμπεν Πέρεθ ενημερώθηκαν από ανθρώπους του συλλόγου ότι δε βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή τους. Σαφέστατη ένδειξη ήταν όταν και ο Ουρουγουανός τους άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Τετέ πήρε την θέση του Αϊτόρ για Ευρώπη. Το συμβόλαιο του Ισπανού εξτρέμ ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν και στόχος είναι να βρεθεί η "χρυσή" τομή προκειμένου να λυθεί φιλικά η συνεργασία τους για το... πρόωρο τέλος και ο Ισπανός εξτρέμ να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που επιθυμεί ο ίδιος. 

Για την περίπτωση του Αϊτόρ ενδιαφέρεται σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Κόμο η οποία πήρε την άνοδο στην Serie A και μάλιστα έχει προχωρήσει σε σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, εντάσσοντας μεταξύ άλλων στο ρόστερ της τον Βαράν.



Έκανε unfollow την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Αϊτόρ αλλά... κράτησε την ΚΑΕ

Ο Αϊτόρ ο οποίος πληροφορήθηκε ότι δεν υπολογίζεται άλλο από τον Αλόνσο και τον Παναθηναϊκό, προχώρησε σε μια κίνηση γεμάτη... νόημα που ουσιαστικά επιβεβαίωσε το μεταξύ τους επικείμενο "διαζύγιο". Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε unfollow τον λογαριασμό της ΠΑΕ στο Instagram.

Παρ΄ όλα αυτά, αξίζει να τονιστεί ότι εξακολουθεί να ακολουθεί την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπου την σεζόν που ολοκληρώθηκε μάλιστα βρέθηκε πολλάκις στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει και στηρίξει δια ζώσης την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.