Ο πρώτος ημιτελικός ημιτελικός του Champions League μεταξύ της Μπάγερν και της Ρεάλ Μαδρίτης αποδείχθηκε συναρπαστικός, έληξε 2-2 και οι ομάδες θα ψάξουν την πρόκριση στη Μαδρίτη όπου η ρεβάνς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και όλα είναι "ανοιχτά". Τη σκυτάλη παίρνουν σήμερα (01/05), Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο "Signal Iduna Park" και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να βρεθούν στον μεγάλο τελικό του "Wembley".

Μετά τις χθεσινές "μάχες" του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τα playoffs της Euroleague όπου αμφότεροι ηττήθηκαν και βρίσκονται πίσω στη σειρά με 2-1 κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι αντίστοιχα, συνεχίζεται η δράση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τη Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται τη Μονακό (20:45, Novasports 4), με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1 και τον νικητή να παίρνει "κεφάλι". 

Στην άλλη αναμέτρηση, η Μπασκόνια θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:30, Novasports Prime), με τη "Βασίλισσα" να προηγείται με 2-0 και με νίκη να "σφραγίζει" την πρόκριση της στο Final Four και τους Βάσκους μόνο με νίκη να διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους στη σειρά.

Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρονται στα ημιτελικά του Champions League

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Παρί Σεν Ζερμέν (22:00, COSMOTE SPORT 1) στο "Signal Iduna Park", για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League, με τους Βεστφαλούς που "διψούν" για ευρωπαϊκή διάκριση να θέλουν να εκμεταλλευτούν την "καυτή" έδρα τους και τους Παριζιάνους που τη φετινή σεζόν μοιάζουν αποφασισμένοι να βρεθούν στον τελικό και να σηκώσουν επιτέλους τη κούπα να θέλουν να φύγουν μ' ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς που θα ακολουθήσει στο "Parc des Princes". Αυτός θα είναι ο τέταρτος ημιτελικός για την... παρέα του Εμπαπέ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0lvi5zlwym9)
Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί την τελευταία φορά στη φάση των ομίλων της φετινής κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Για να βρεθεί η Ντόρτμουντ στα ημιτελικά απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα. Ο Εμπαπέ θέλει να φύγει με το πολυπόθητο τρόπαιο του Champions League στην τελευταία του χρονιά στην Παρί που είναι αήττητη εδώ και τέσσερα σερί ματς. "Ήμασταν φαβορί στον όμιλο; Ήμασταν φαβορί με την Ατλέτικο Μαδρίτης; Είμαστε η ομάδα με τη λιγότερη πείρα, αλλά ίσως και με τη μεγαλύτερη πείνα. Αυτό πρέπει να το μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Εντίν Τέρζιτς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0lvldc4mj9l)


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:


16:00 Novasports Prime Καταντζάρο – Βενέτσια Serie B

17:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 Μαδρίτη

17:30 Novasports Start Φάση των «16» Κ14 Βίκος Cola Elite Neon Cup 2024

19:30 Novasports Start Προημιτελικός Κ14 Βίκος Cola Elite Neon Cup 2024

20:45 Novasports 4HD Φενέρμπαχτσε – Μονακό EuroLeague

21:00 COSMOTE SPORT 2 HD Αλ Νασρ – Αλ Καλίγ Saudi King Cup

21:30 Novasports Prime Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης EuroLeague

22:00 MEGA, COSMOTE SPORT 1 HD Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν UEFA Champions League

22:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 Μαδρίτη